Melyik rovar ez? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
Egy kb 1,5-2 centis repülő rovar. A héten látam ilyet először. Egyszercsak észrevettem h rajtam van , kinn a szabadban került rám, amikor lesöpörtem magamról rögtön visszaszállt, nem lehetett tőle megszabadulni, és mikor szét akartam nyomni egy zsebkendővel, hallottam hogy ropog és szétlapult, de mégis életben maradt, elég szívós rovar. A színe olyan sárgás zöldes barnás volt, de nem tudtam rendesen megfigyelni. Sztem testhőre jött, talán vérszívó, de ezt csak tippelem. Ha valakinek van ötlete, kérem írja meg.2010. máj. 29. 19:15
1/4 anonim válasza:
Ő lenne az? Mert neki felelt meg a leírás, mondjuk inkább zöld mint sárga vagy barna. Ez is 1,5-2 cm-es hosszú. Aranyos rózsbogár a neve. Nem tudom hogy akkor mi lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez az sajna :/ elég ritka rovar lehet , mert még ezelött sosem láttam ilyet . Meg nincs neki 4, csak 2 szárnya.
De köszi az ötletet :D
2010. jún. 1. 16:32
4/4 A kérdező kommentje:
O_O ez az !
köszi :D legalább már tutom mi volt az >_<
2010. jún. 2. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!