Milyen bogár lehetett ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Előbb bejött egy hatalmas fekete bogár. túl közel nem mentem de így szemmértékre kb 4-5 cm volt. Repült, és amikor először bejött, azthittem a szomszédban fűnyíróznak, olyan hangos volt. A becsukott ablakon próbált kimenni, és amikor ott ült, a potrohát így le-fel mozgatta. Aztán kiszállt kb 5 perc után. Szerintetek milyen bogár lehetett ez?2010. máj. 29. 14:59
1/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
tényleg kék fadongó volt, csak fekete árnyalatú mint pl ez:
2010. máj. 29. 15:34
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. máj. 29. 15:36
5/7 anonim válasza:
Megkínáltad süteménnyel, teával?
Ha már bejött, illik megkínálni, cseverészni, nem arra tanítottalak hogy 5 perc után elengedd!
6/7 A kérdező kommentje:
inkább átküldtem hozzád :)
2010. máj. 29. 15:39
7/7 anonim válasza:
A kék fadongók gonosz bestiák.. :D
Messziről hallani az alattomos, méy búgó hangjukat... minket üldözött a kertben rendszeresen, csak szemeteslapáttal tudtuk elpingpongozni őket, ameddig bemenekültünk a házba.... utána még több percig az ablakon mászkált (csak a korhadt fánál tollasoztunk, neki se mentünk meg ilyesmi..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!