Mi lehetett ez?
Sziasztok!
Tegnap este egy egyszerű bringás videó készítése közben valami állat ugrott le mellettem egy kerítésről (vagy kerítés mögül?). Nem tudja valaki, mi lehetett ez? Sokan azt mondogatják, hogy majom, de mit keresne az itt Magyarországon (Győr mellett)? Akkor a helyszínen csak azt hittem hogy kutya, ami igaz is lehet, de akkor is elég furán néz ki a felvételen.
Amennyit tudok, hogy csupasznak tűnt (vagy nagyon rövid, sima szőrű), és nagyon csendesen mozgott, alig hallottam amikor leérkezett.
Nem tudom, engedik-e itt a linkek használatát, de próba szerencse:
[link] (0:35-nél van)
Van valakinek valami ötlete? Vagy esetleg hol tudnék utánajárni?
Köszönöm előre is!
Sőt, ha lestoppolod a lábtöve feletti résznél irreálisan vékony. Megnéztem képeket ilyen hosszú farkú majmokról, ennyire nem lehetne az.
A bicikliző is irreálisan viselkedik. Megáll igaz, de az emberi kíváncsiság miatt minimum hogy én leszállok és vissza gyaloglok, esetleg a kerítésen is átnézek, még ha nem is látok hirtelen megfordulva semmit.
George Adamski
#8: Aha, simán elképzelhetőnek tartom, hogy valamelyik hülye gazdag behozat egy ilyen állatot, az meg előbb-utóbb lelép. Vagy akár "hivatalos" helyről is, de ennyire nem látta még senki rajtam kívül? Kizártnak tartom, ennél azért sűrűbben lakott hely ez...
#13: Fel fogom rakni rendes minőségben (kilassítva, rázoomolva talán nem rontja le ennyire a youtube), tényleg nem látszik rajta szőr. Egy szál se... (a művészi készségeim kimerülnek a pálcikaembernél, ha ez számít valamit :D )
#14: Jogos amit mondasz, de akkor ott még nem is sejtettem, hogy valami furcsa állattal van dolgom. Azt hittem csak kutya volt, ezért nem foglalkoztam vele különösebben. Persze így is elég szokatlan hogy kb az égből pottyan elém, de nekem úgy tűnt mintha valami izmos "harci" kutya lett volna. Tényleg utána kellett volna mennem, de sajnos nem tettem (amúgy se nagyon tudtam volna, merre) :(
Én már várom a lassított, kizoomolt videót. :)
Igaz, én már letöltöttem (remélem nem gond), kizoomoltam, képkockánként megnéztem.
Bár ahogy nézem, Blendert használtál már. :D
Szép kis drón, majmot sem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!