Szerintetek is menő taptor faj volt az Achillobator? Nektek melyik a kedvenc Dinosaurusotok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 15:10
2/7 anonim válasza:
Hát az achillobator és az utahraptor közt nem volt nagy különbség. Az utahraptort meg szeretem, tehát szerintem nem volt piskóta az achillobator sem.
Nekem egyébként a húsevők közül a t-rex a kedvencem, a növényevők közül meg az ankylosaurus :)
3/7 anonim válasza:
Az Utahraptor jobb, mert nagyobb (kb. 6 méter és 500_600 kg), és a Dakotaraptor is, mert kb. ugyanakkora, mint az Achillobator, és a T. rex-szel egy időben és egy helyen élt.
4/7 anonim válasza:
Utolsó, a Dakotaraptor komolyan csak azért jobb, mert a Tyrannosaurussal egy időben és helyen élt?
5/7 anonim válasza:
És a Utahraptor is.. Csak mert nagyobb, már jobb?
6/7 anonim válasza:
Előző, mondjuk a Utahraptor azért is, mert a többinél nehezebb testfelépítésű, és mert különleges az alsó állkapcsa (kicsit lefelé hajlik).
7/7 anonim válasza:
Tisztázzuk: Az állatok között nincs olyan, hogy "jobb". Egy állat lehet erősebb, gyorsabb, okosabb egy másik állatnál, de attól maga az állat nem lesz "jobb". Pl. a Tyrannosaurus erősebbvolt a Struthiomimusnál, de a Struthiomimus fürgébb volt nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!