Mit csináljak a hörcsögeimmel?
Tehát van két törpehörcsögöm (lányok és testvérek) akik néha huncutkodnak egymással. Ezzel semmi baj nem volt. De tegnap kaptam egy tőlük jóval kisebb szintén törpehörcsögöt. Betettem az akváriumba és elkezdte a réhi kettő szagolgatni majd az egyik ráugrott és elkezdte őt harapni odanyúltam és belém is harapott 1 óráig folyamatosan vérzett az ujjam...De ez nem is érdekes. A harapósat külön raktam de a másik régi is nekiment szegény újnak és ő is harapdosta. Szóval most külön vettem az újat. Pár perccel később pedig azt vettem észre hogy az aki legelőször megharapta a másikat nekimegy a saját testvérének. Alig bírtam leszedni róla úgy harapott és csikart. Én már tényleg nem tudom MI TÖRTÉNIK???? Már ha rá gondolok csak bőgni tudok úgy sajnálom mindet. :(( Mit csináljak? Kérlek ha bárkinek van javaslata légyszi írja le.
Ja és még nem tudom az új hörcsög nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!