Mit csináljak a hörcsögeimmel?
Honnan szedted ezt, hogy lehúzod a WC-n?! Ez eszedbe se jusson! Amúgy meg az a legegyszerűbb, ha különválasztod a két nagyot, és csak akkor kakod össze őket, ha vannak megrendelőid. :)
Én is ugyanígy jártam a hörikkel, ezért elajándékoztam őket unokatesóimnak, és voltak olyan kisállatboltok, ahol ingyen ugyan, d befogadták őket.
A szülőket mindenképpen érdekes lenn szétválasztani, az enyém fél évig voltak külön, de előtte egy évig együtt éltek, majd amikor újra összeraktam őket, édin megszaglászták egymást és nem estek a másiknak.
Egy tenyésztő
Elmondanád, hogy minek szaporítottad őket, ha utána ilyen gondolataid vannak, hogy lehúznád a wc-n??? Egyáltalán, hogy jut eszedbe ez a lehetőség??
És mi az, hogy már jön a következő adag? Az anyahörinek még pihenő időt se hagytál? Hogy lehet így bánni egy élőlénnyel? Ha nem tudsz róluk alap dolgokat, akkor miért kínzod őket??? Fel nem tudom fogni, hogy lehetnek ilyen felelőlten emberek!
Ha most nem tudod eladni őket akkor add be őket egy díszállatkereskedésbe, már ott is jobb helyük lenne, mint nálad, már ne is haragudj.
u.i.: Nagyon sajnálom szegény anyahörit, szerintem nem sokáig fog élni. :(((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!