Ez felháborító szerintem! Nektek mi a véleményetek? "keverék" macskáért pénzt kérni?
Figyelt kérdés
Néha megszoktam nézni az expressz.hu-t , és most valamiért a macskák kategóriába menntem bele , és azt láttam hogy 10.000.- ért árulnak Perzsa apától , és "sima" házi macska anyától kiscicákat !
Én 1 hét múlva hozom el az én kismacskám neki az anyukája perzs , az apukájaát nem tudjuk ,DE ingyen !
Nem tudom ez csak neked fúrcsa , vagy másnak is ??
A menhelyeken , gyepiken , utcákon 100-val vannak a félperzsák , vagy még fajtatiszta perzsák is , akiknek az életük múlik azon hogy örökbefogadják e őket vagy nem ! Ő meg pénzt kér értük ?? :S
-_-" (Nem akarok veszekedést ) !!!
Köszönöm a válaszokat !
Jah és a Link: [link]
2010. máj. 18. 12:01
11/12 anonim válasza:
Szia! Számomra is felháborító, mikor le akarják húzni az embert. De én azt mondom nem az a hülye aki így próbál eladni dolgokat, hanem az aki megveszi ezeket.
12/12 anonim válasza:
Egy állatkereskedésben dolgoztam, és talált cicákat árultunk, azért pénzért, hogy érezzék, hogy felelősek értük. Aki egy talált keverék cicáért fizet egy ezrest, akkor ő valószínűleg jó gazdája lesz. El is vitték mindet és 10ezren felül fizettek, a tápokkal és felszerelésekkel együtt.Ami ingyen van azt nem sokra becsülik, de amiért fizetnek azt igen. Nem azt mondom, hogy megér egy keverék macska 10ezret, de állatért (ha nem fajtiszta) pénzt kérni nem bűn szerintem, ha ezzel felelősségteljesen fog vele bánni az új gazdi.(most nem tudok rendesen fogalmazni, bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!