Milyen állatorvos az szerintetek, aki ha keverék beteg kutyushoz hívják, lemondóan legyint a kutyuskára? Ha nem is állatorvos, milyen ember az, aki keverék kutyust lenéz?
Ha ezek az alakok nem tudnák, minden állat érző lény, akárhogy is néz ki. Szeretnek, ragaszkodnak, hűségesek - akárhogy is néznek ki!!!!
Aki pedig különbséget tesz állat és állat között (keverék vagy fajtiszta), az minek megy éppen ÁLLATORVOSNAK????
Volt keverék kutyuskám, amelyik p@r@szt ember "beszólt", hogy keverék a kutyusom, na annak én is "beszóltam", rendretettem az illetőt azon nyomban!!!
A kutyuskám rákos lett, kihívtunk hozzá egy Dr. Kontárt, aki látva, hogy rákos a kutyus, legyintett és annyit mondott: ez a kutya úgyse él sokáig! Kihívtunk másikat, aki szintén első reakcióként ugyanakkor ezt mondta: a kutyus megoperálom mielőbb, hogy tovább élhessen!
Az operáció után pedig ez utóbbi mindig megsimogatta, nyugtatgatta a kutyuskát.
Ellenben: Dr. Kontár, amikor először és persze utoljára jött ki, épp alig nyúlt hozzá, csak annyira, amennyire kellett!!!!
Az eset már nem most történt, de ennek semmi jelentősége nincs. MEGTÖRTÉNT - SAJNOS!
A Kontár azóta is rendel persze, tudom a nevét - soha nem felejtem el! Remélem, minél kevesebb keverék kutyát visznek hozzá a jóhiszemű gazdik!
Rákerestem Dr. Kontár konkrét helyére: Szeged, Kiskundorozsma
De ugyancsak Szegeden van az a kedves állatorvos is, aki nem nézte le a kutyuskámat, csak mert keverék és megoperálta, megsimogatta, törődött vele, amikor csak kijött hozzá (Újszeged)
13:33! Akkor a másik MIÉRT OPERÁLTA MEG?
MIÉRT ÉLT MÉG EZUTÁN MAJDNEM 2 ÉVET A KUTYUSKA?
DR. KONTÁR MELLETT ELVESZÍTETTEM VOLNA HAMARABB!!!
MIÉRT BÁNT A KUTYUSOMMAL LEKEZELŐEN??? METAKOMMUNIKÁCIÓJA MÁS VOLT, MINT AKI MEGOPERÁLTA!!
Már nincs meg a kutyusom, de amíg megvolt, vagy akár most is, jövőben is KIÁLLOK MELLETTE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!