Milyen állatorvos az szerintetek, aki ha keverék beteg kutyushoz hívják, lemondóan legyint a kutyuskára? Ha nem is állatorvos, milyen ember az, aki keverék kutyust lenéz?
Ha ezek az alakok nem tudnák, minden állat érző lény, akárhogy is néz ki. Szeretnek, ragaszkodnak, hűségesek - akárhogy is néznek ki!!!!
Aki pedig különbséget tesz állat és állat között (keverék vagy fajtiszta), az minek megy éppen ÁLLATORVOSNAK????
Volt keverék kutyuskám, amelyik p@r@szt ember "beszólt", hogy keverék a kutyusom, na annak én is "beszóltam", rendretettem az illetőt azon nyomban!!!
És honnan veszed, hogy az volt a baja, hogy keverék? Vannak olyan orvosok, akik nem valami lelkesek, vagy egyszerűen belefáradtak, meg van a véleményük a betegségekről, és ha az atyaúristen selymes pincsikéjét látta volna rákosan arra is rálegyint.
Nálunk is van olyan orvos, mindegy mit viszel hozzá, leszarja és azt mondja, hogy nincs semmi baja. Nem nézi, hogy milyen fajta, vagy egyáltalán akármit.
Lenézte, mert keverék volt a kutyuskám. "Beszólt" - nem vagyok vak, hogy ne vegyem észre!
Volt egy másik "díszpéldány", de nem állatorvos, aki szintén "lekorcsozta" a kutyusomat, erre vissza "beszóltam" neki, azaz tkp. ugyanazt mondtam őrá. Bumeránt visszacsapott rá!
Hát sajna nem minden állatorvos ilyen... Ha összejön, és másoddiplomára felvesznek az állatorvosira, elvégzem, de az tuti, hogy megdolgozom az állatokért!
Kell, akkor az éjszaka közepén is... meghalt egy nagyon szép rotink, mert az a fajankó nem jött ki. Igaz, hajnali 2 volt, de folyton papolt, hogy komolyan veszi a munkáját, és ennyi. Reggelre halott volt. Lehet, hogy nem tudott volna segíteni, de amit mondott... Egy árva szikrája nem volt a segíteni akarásnak.
Az ilyen menjen hentesnek. Még azok is komolyabban veszik a munkájukat!
Részvétem a kutyusért. :(
Otthon menhelyi keverékünk van most, imádjuk, és gyönyörű! Keverékpárti lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!