Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatorvos az szerintet...

Milyen állatorvos az szerintetek, aki ha keverék beteg kutyushoz hívják, lemondóan legyint a kutyuskára? Ha nem is állatorvos, milyen ember az, aki keverék kutyust lenéz?

Figyelt kérdés

Ha ezek az alakok nem tudnák, minden állat érző lény, akárhogy is néz ki. Szeretnek, ragaszkodnak, hűségesek - akárhogy is néznek ki!!!!

Aki pedig különbséget tesz állat és állat között (keverék vagy fajtiszta), az minek megy éppen ÁLLATORVOSNAK????

Volt keverék kutyuskám, amelyik p@r@szt ember "beszólt", hogy keverék a kutyusom, na annak én is "beszóltam", rendretettem az illetőt azon nyomban!!!

2010. jan. 3. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

És honnan veszed, hogy az volt a baja, hogy keverék? Vannak olyan orvosok, akik nem valami lelkesek, vagy egyszerűen belefáradtak, meg van a véleményük a betegségekről, és ha az atyaúristen selymes pincsikéjét látta volna rákosan arra is rálegyint.

Nálunk is van olyan orvos, mindegy mit viszel hozzá, leszarja és azt mondja, hogy nincs semmi baja. Nem nézi, hogy milyen fajta, vagy egyáltalán akármit.

2010. jan. 3. 13:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Lenézte, mert keverék volt a kutyuskám. "Beszólt" - nem vagyok vak, hogy ne vegyem észre!

Volt egy másik "díszpéldány", de nem állatorvos, aki szintén "lekorcsozta" a kutyusomat, erre vissza "beszóltam" neki, azaz tkp. ugyanazt mondtam őrá. Bumeránt visszacsapott rá!

2010. jan. 3. 13:49
 13/17 A kérdező kommentje:
bumeránG - elírtam
2010. jan. 3. 13:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Hát sajna nem minden állatorvos ilyen... Ha összejön, és másoddiplomára felvesznek az állatorvosira, elvégzem, de az tuti, hogy megdolgozom az állatokért!

Kell, akkor az éjszaka közepén is... meghalt egy nagyon szép rotink, mert az a fajankó nem jött ki. Igaz, hajnali 2 volt, de folyton papolt, hogy komolyan veszi a munkáját, és ennyi. Reggelre halott volt. Lehet, hogy nem tudott volna segíteni, de amit mondott... Egy árva szikrája nem volt a segíteni akarásnak.

Az ilyen menjen hentesnek. Még azok is komolyabban veszik a munkájukat!

Részvétem a kutyusért. :(

Otthon menhelyi keverékünk van most, imádjuk, és gyönyörű! Keverékpárti lettem.

2010. jan. 3. 18:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy állatorvos ilyen viselkedésére nincs mentség. Ne legyen fásult, hanem becsülettel dolgozzon, ha már ezt a szakmát választotta. Nyilván nem kényszerítették erre a pályára, ha meg igen, akkor már elég nagy, hogy változtasson rajta. Vérlázító! Sajnos nagyon sok hentes állatorvos van. Örülök, hogy végül megtaláltad a jó dokit és sok boldogságot még Neked és a kutyádnak együtt!
2010. jan. 4. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs, figyelmetlen voltam. Olyan szerető embereket kívánok a kutyádnak a Szivárvány Hídon túl, amilyen a gazdija volt! Találkoztok még, én hiszek benne.
2010. jan. 4. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk 30éven keresztül azt tapasztalod, hogy rákos állat elpusztul, akkor ne mondd, hogy nem fásulnál bele.
2010. jan. 5. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!