sosem tudtam hogy milyenek mert micimackónak a magyar szinkrona inkább lány hang vagy egy kisebb fiujé. malackának dettó.mér nagyon rég óta érdekel ez a kérdés és sosem kaptam rá választ.ha van ötleted kérlek ird meg
Itt azt írják, hogy akiről Micimackót másolták, az egy nőstény medve volt, de én gyerekként mindig is azt gondoltam, hogy mind a kettő fiú.
2017. jún. 3. 11:09
2/9 anonim válasza:
Én sem tudom,de úgy hallottam hogy malcka fiú
2017. jún. 3. 11:10
3/9 anonim válasza:
Micimackó és Malacka is fiú eredetileg. A magyar szinkronban Malacka hangja azonban Földessy Margit lett, megjegyzem imádnivaló a hangja szerintem! :D Micimackót pedig Mikó István szólaltatja meg magyarul, aki szintén csodálatos. Elég csak a "Jó éjszakát, méhikék..." dalra gondolni. Szóval alapjáraton mindenki fiú a mesében, kivéve Kanga. :)
2017. jún. 3. 11:12
4/9 anonim válasza:
Egyszer valahol azt olvastam, hogy Micimackó lány.
2017. jún. 3. 15:25
5/9 anonim válasza:
Mindketten fiúk, az angol szövegből egyértelműen kiderül. Micimackó ihletője, a valódi Winnipeg medve tényleg lány volt, de attól még a karakter fiú.
A szinkronhangok nem jó kiindulási alapok, mert itt kisállatokról van szó, (legalábbis malacka kicsi, de Mici is kisebb, mint Róbert Gida, szóval nem egy hatalmas medve), ráadásul "játékok", tehát a hagjuknak aranyosnak kell lenni. A Simpson családban pl. Bart hangját is egy nő kölcsönzi az angol verzióban, pedig ugye ő egyértelműen fiú.
2017. jún. 5. 08:00
6/9 anonim válasza:
5-össel 100% egyetértek, nem ismétlem meg amit írt :)
Annyit fűznék csak hozzá, hogy meglepően sok fiú karakternek kölcsönzi nő a hangját, főleg az animékben (Naruto hangja is például)
2017. jún. 6. 20:43
7/9 1112 válasza:
A Micimackó név a magyar változatban amúgy onnan jött, hogy a fordítónak egyik kedves hölgy rokonának Mici a neve; én is fiúnak gondolom őket; Mici mackót is, Malackát is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!