Mi a tehendő az afrikai óriáscsigámmal?
Sziasztok, ma kaptam meg az csiguszt(meglepetés volt egy kedves ismerősömtől). Neki is van, meg az egész családnak, de nekem nem mondott sok mindet vele kapcsolatban.
Szeretnék neki a lehető legjobb életet. Ebben a förtelmes viharban nem akartam elmenni az állatkereskedésbe halkelyet venni neki, addig állítólag nem lesz semmi baja, ha abba tartom amibe kaptam(nagyméretű befőtes üveg). Kígyóuborka karikát adtam neki, és kicseréltem a földjét, lemostam az üveget, mert elég sáros volt, most szép tiszta és rendezett lett. Kérlek segítsetek!
15/L
nekem is vannak óriás csigáim, nagyon könnyű őket tartani. Szinte minden gyümölcsöt -zöldséget megesznek, az enyémek az uborkát szeretik a legjobban. akkora föld legyen neki, hogy bele tudjom mászni. 80% os páratartalom kell neki, ezt egy sima virág spriccelő bigyóval is teheted. mindenképp legyen lefedve, mert kimászik . rakj neki meszet is, az enyémeknek csőrkoptató van berakva. kb 25°C legyen az üvegben
sok szerencsét a csigákhoz 13/L =)
szia.
nagyon köszönöm, h segítettél!
még annyit megkérdezhetek, h tisztítani, vagy ápolni kell a csiguszom, vagy mi a napi tehendő vele eggyáltalán?
mégegyszer köszi
nagyon szépen köszönöm!
annyira édes...most akkra mint a nagy ujjam, mikor fog nőni?
mármit mennyi idő kell, h nagyobb legyen?
neked mekkorák?
előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!