Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Sok állat egyszerre? Olvasd...

Sok állat egyszerre? Olvasd tovább.

Figyelt kérdés
Nos, mikor gyerek voltam, akkor tarthattam állatkákat, (kutya, madár) de nem annyit amennyit szerettem volna. Most viszont elköltözöm, és szeretnék: egy kutyust, egy cicát, egy nyuszit, és jópár papagájt. De nem tudom, hogy össze lehet-e ilyen különböző állatokat. Mind fiatal lenne.
2010. máj. 16. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szúnyogok terjesztik a mixomatizozist. Nem tesz túl jót a nyuszkának. :)
2010. máj. 16. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
van ám védőoltás a nyusziknak, nekem kutyusom és nyulam van együtt, nincs velük semmi gond, évenkénti kombi oltás és kb. ennyi..
2010. máj. 17. 12:40
 13/17 A kérdező kommentje:
okéé :)
2010. máj. 17. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Macska is megtanítható arra, hogy ne bántsa a saját állatokat. Az enyém egerészett mint a fene, de a lakásban élő kisrágcsálókat, madarakat, halakat nem bántotta. Türelemmel és odafigyeléssel kell vele foglalkozni.
2010. máj. 18. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
A nyuszi a "kakukk tojás" a csapatban mert ha a kutyával még ki is jönnének, a cica nem biztos, hogy ne próbálná elkapni. A megoldás a belga óriás, egy 12kilós nyulat csak nem bánt egy macska sem.
2010. máj. 18. 19:34
 16/17 A kérdező kommentje:
a belga óriás nyuszi tényleg elég nagy, lakásban lehetne tartani?
2010. máj. 18. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora helyen mozoghatna. és ugye kell neki egy jó nagy ketrec, de lehet elég ha egy házi nyuszit veszel, azt tarthatod lakásban is.
2010. máj. 19. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!