Sok állat egyszerre? Olvasd tovább.
Figyelt kérdés
Nos, mikor gyerek voltam, akkor tarthattam állatkákat, (kutya, madár) de nem annyit amennyit szerettem volna. Most viszont elköltözöm, és szeretnék: egy kutyust, egy cicát, egy nyuszit, és jópár papagájt. De nem tudom, hogy össze lehet-e ilyen különböző állatokat. Mind fiatal lenne.2010. máj. 16. 16:37
11/17 anonim válasza:
A szúnyogok terjesztik a mixomatizozist. Nem tesz túl jót a nyuszkának. :)
12/17 anonim válasza:
van ám védőoltás a nyusziknak, nekem kutyusom és nyulam van együtt, nincs velük semmi gond, évenkénti kombi oltás és kb. ennyi..
13/17 A kérdező kommentje:
okéé :)
2010. máj. 17. 17:02
14/17 anonim válasza:
Macska is megtanítható arra, hogy ne bántsa a saját állatokat. Az enyém egerészett mint a fene, de a lakásban élő kisrágcsálókat, madarakat, halakat nem bántotta. Türelemmel és odafigyeléssel kell vele foglalkozni.
15/17 anonim válasza:
A nyuszi a "kakukk tojás" a csapatban mert ha a kutyával még ki is jönnének, a cica nem biztos, hogy ne próbálná elkapni. A megoldás a belga óriás, egy 12kilós nyulat csak nem bánt egy macska sem.
16/17 A kérdező kommentje:
a belga óriás nyuszi tényleg elég nagy, lakásban lehetne tartani?
2010. máj. 18. 21:02
17/17 anonim válasza:
Attól függ mekkora helyen mozoghatna. és ugye kell neki egy jó nagy ketrec, de lehet elég ha egy házi nyuszit veszel, azt tarthatod lakásban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!