Sok állat egyszerre? Olvasd tovább.
Figyelt kérdés
Nos, mikor gyerek voltam, akkor tarthattam állatkákat, (kutya, madár) de nem annyit amennyit szerettem volna. Most viszont elköltözöm, és szeretnék: egy kutyust, egy cicát, egy nyuszit, és jópár papagájt. De nem tudom, hogy össze lehet-e ilyen különböző állatokat. Mind fiatal lenne.2010. máj. 16. 16:37
1/17 anonim válasza:
Simán össze lehet. Hogy teljes legyen a tápláléklánc, vehetnél egy doboz földigilisztát is a papagájnak.
2/17 A kérdező kommentje:
:))
2010. máj. 16. 16:41
3/17 anonim válasza:
A kutya mellett talán lehet mást tartani, de a macska zsákmánynak fogja tekinteni a kisebb állatokat, és előjön belőle a vadászösztön, akkor is, ha együtt vannak kiskoruktól kezdve.
4/17 anonim válasza:
Azzal rontottad el, hogy az elejére odatetted azt a "nos"-t :D
5/17 anonim válasza:
Naugye. Mondtam én, hogy hamar elfogynának.
6/17 A kérdező kommentje:
igen, én is a macska miatt féltem.
lehet, hogy hülye vagyok, de a nos mért volt baj? :$
2010. máj. 16. 16:56
7/17 anonim válasza:
Mókásnak hatott, szinte kiáltott valami idétlen válaszért :) bocs
8/17 A kérdező kommentje:
jajó :)) mindegy, a választ megkaptam :D
2010. máj. 16. 16:59
9/17 anonim válasza:
Nyúlat ne nagyon tarts. Megcsípi a szúnyog, aztán hullanak is, mint a legyek...
10/17 A kérdező kommentje:
Ja, hallottam ilyet, és komolyan egy szúnyogcsípés és annyi?? Nem csak a darázs veszélyes neki? Egy barátnőmnek 6 évig volt nyula, és nem történt vele semmi.
2010. máj. 16. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!