Van házi kedvenced, és miért pont Őt választottad? (kutya, macska, teknős, madár stb. )
Lou beagle kutyám
szerelem első látásra
okos, szép. kiegyensúlyozott, vezéralkat, bátor, gyorsan tanul, kedves, és imádnivaló
Nekem három kutyám van, az elsőt az út szélén találtam, elüthette valami. Hetekig rettenetes állapotban volt, az orvos minden nap csak azt mondta, örüljünk ha túléli az estét. Óránként felkeltem hozzá, ellenőriztem, hogy minden rendben van-e, pokoli volt nézni, ahogy az a drága szenved.
Aztán végülis felépült, természetes volt, hogy velünk marad.
Hogy ne maradjon egyedül, amíg mi nem vagyunk otthon, elmentem a menhelyre, más szóba sem jöhetett.
Ott egy nagytermetű, keverék kutyus rohant oda hozzám, csillogott a szeme, hozzámbújt, játszott velem, világos volt, hogy őt viszem.
A harmadik meg, az egyik ismerősünknek volt egy fajtatiszta bolognese kutyája, aztán pénzügyi gondok miatt el akarta adni, én lettem a vevő. Egészen ijesztő emberek jelentkeztek a kutyáért, a barátnőm sem akarta, hogy hozzájuk kerüljön, nálunk meg már egy nem oszt nem szoroz. Végtelenül jólneveltek mindhárman, mindegyikőjükön látszik a hála, imádom őket, és hálistennek ők is egymást :))
Van egy tündéri Kutyám, Kuccsy.
És ördögi macskám, Mici. Akit a kapuban találtunk és befogadtunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!