Nagyon szeretnék egy tengeri malacot de a szüleim nem engedik. Volt nyuszim vagyis van kettrecünk tudtok ebben segiteni hogy vegyemrá őket?
Tengerimalacot nem lehet egyedül tartani, csak minimum párban. Ez így kapásból 2 állat.
Egyébként mennyire gondoztad a nyuszikat? Lehet, hogy azért nem engedik, mert tudják, hogy 2 perc múlva tojni fogsz rájuk.
a nyuszim egézséges volt nagyon szeretem a szüleim letoljták hogy micsinálok vele nagyon nagy lett amikor megnőtt és mindig kiszabadult a ketrecéből
Anyukámnak nagyon sok állata volt de nem értem miért nem engedi a tengerimalacot ezért szeretnék segítséget kérni
Mekkora a ketrec?
A tengerimalacot párban (két egyneműt), vagy többesével kell tartani, társas állatok. Nagy helyigényük van, és még így is ki kell engedni őket naponta mozogni.
Nem tudom, hogyan vedd rá a szüleidet. Biztosan van okuk, amiért nemet mondanak, ezt az okot kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!