Mire jó a ló szolárium?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 11:42
4/13 anonim válasza:
Az emberi és egyéb emlősök szervezete között nincs sok különbség, mégha merőben máshogy is néznek ki. Ezért a gyógyszerek, vagy esetünkben a szolárium is kb ugyanazt a hatást váltja ki. Röviden: ugyan arra jó, mint az emberi.
6/13 anonim válasza:
Pl. bőrrákot kaphatsz tőle,ami nem kellemes.
7/13 anonim válasza:
"Pl. bőrrákot kaphatsz tőle,ami nem kellemes."
Nagy fr@ncokat kapsz bőrrákot,ne beszélj badarságokat...,egyébként itt a ló szoláriumról van szó és nem a kérdező akar lószolizni..,legalábbis gondolom!:D
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megtaláltam. Nem a barnítást szolgálja, hanem a szárítást...
2010. máj. 5. 12:25
9/13 anonim válasza:
Rossz az elnevezés, mert ez egy infralámpás szárító. Nem olcsó egy cucc az biztos.
10/13 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy akkor is jó, ha a lovak keveset töltenek a szabadban, valamennyire pótolja a Napot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!