Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hörcsögöm le fogyott és alig...

Hörcsögöm le fogyott és alig tudd menni nagyon gyenge mi lehet a baja és mivel tudom orvosolni?

Figyelt kérdés
Szemeit alig tudja ki nyitni, alig tudd menni. Valaki segítsen!😭

2016. nov. 7. 10:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aranyhöri vagy törpe? Nekem van mindkettő, ugyanennyi idősek (külön ketrecben vannak), és a dzsungin már nagyon meglátszik a kor, kezd ő is fogyni a szemei már néha bedagadnak, de ha meghallja hogy kaját kap rögtön a táljához csoszog. Tekerni is szokott még egy pár percig. Látszólag nem néz ki betegnek, inkább csak öregnek. Az ugyanennyi idős aranyhöri meg teljesen fitt, de ők tovább is élnek mint a törpék.
2016. nov. 8. 11:24
 12/17 A kérdező kommentje:
Igenis jól neveltem, kis parasztoknak a földön van a helyük nem itt.Ti már tudjátok hogy neveltem nem? Szánalmasok vagytok.
2016. nov. 10. 00:07
 13/17 A kérdező kommentje:
De okoskodódni a neten egyszerű, mindenki megmondta jól volt nevelve. Öreg volt,férge az anyádnak volt maximum.Yé nem mondod hogy nem lehet nekik állandóan gyümölcsöt adni és nem lehet őket állandóan össze pakolni taps jár kisfiam.
2016. nov. 10. 00:14
 14/17 A kérdező kommentje:
# 11/13 Kérdezőnek,másnak 1,5 élt, szerintem összes hörcsög más, mert ők is nagyon jól nevelték és sajnos elhunyt. Hát szerintem a tiéd is nem sokár elhuny.:/
2016. nov. 10. 00:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Az igen, pont annyi eszem lenne hogy 2 tesót össze pakolnék.Nem voltak tesók és 2 akváriumom volt szóval külön is voltak meg egyben is és nem volt hasas a lány. Nekem a fiú halt meg, az régebb óta meg volt mint a lány.Öreg volt az miatt halt meg, hűha nekem is állandóan a kezembe volt!De hát biztosan ti neveltétek, egyáltalán nem ismertek szóval az se tudjátok hogy neveltem őket.
2016. nov. 10. 00:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Dzsungáriai törpehörcsög volt, 2-3 évig élnek csak sajnos.Amúgy is a sokk miatt írtam a kérdést, mert hirtelen jött.
2016. nov. 10. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
2. ( ja tudom hogy régen rakták ezt ki de válaszolok) 2-es anonim nem kell elaltatni mert lehet hogy meglehet gyógyitani
dec. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!