Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kinek mi a kedvenc állata? Miért?

Kinek mi a kedvenc állata? Miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 10:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Egyébként minden állatot szeretek, nekem nincs miért, magáért szeretem...
2010. máj. 7. 08:13
 22/29 anonim ***** válasza:

Imádom nézni őket: koala macik, panda macik,jeges kölyök maci, oroszlánok, ocelotok, tigrisek, hiúzok, vadmacskák...

Amúgy ki lehet találni, hogy házi és perzsacicáim vannak:)

És miért? Mert kislány korom óta mindig is cicamániás vagyok, mert szépek, kecsesek, egyéniségek, öntudatosak, puncsosak, szóval mindegyik külön személyiség:)

2010. máj. 7. 10:14
 23/29 anonim ***** válasza:
Kedvenceim a cicák,nekem is van egy,épp itt alszik az ölemben :D nagyon szeretem!!én minden állatot szeretek mondhatom úgy is,kivéve a bogarakat,pókokat,stb. irtózom tőlük :S meg a cápáktól félek de nagyon.. :(
2010. máj. 7. 12:11
 24/29 anonim válasza:
kutya. mert okosabb, mint az ember:D
2010. máj. 7. 20:14
 25/29 anonim válasza:

(előző vagyok.a kutyás.)

én nemszeretem a macskákat . mondhatni utálom. tök úgy érzem, hogy lenéznek:D

2010. máj. 7. 20:16
 26/29 anonim válasza:
Sorolhatnék sokat mert állatbarát vok nagyon de háziállatok közül a kutya vad állatok közül a farkas. A válasz a kutyára: mert feledtébb okos, aranyos, ragaszkodó és jó emlékeim vannak tőlük gyerekkoromból. Farkas: mert fenséges,szép,okos és az élet feltételeik,szabályaik nagyon bejönnek és mert olyan én!!!
2010. máj. 7. 20:23
 27/29 anonim válasza:

a kék bálna mert nagyon szereti a nála nagyobb állatokat :D

amugy meg cápák, nagyobb hüllők, politikusok :D

2010. máj. 25. 13:06
 28/29 anonim ***** válasza:
A macska.Hiperinteligens,vicces és elegáns állat:)Az inteligenciáját már az ókori egyiptomiak is felismerték.Szent állatként tisztelték.Ha meghalt a család macskája temetést rendeztek neki és megsiratták.Az érdekes múltja mellett nagyon szeretnivaló kis állat.
2010. máj. 27. 19:26
 29/29 anonim ***** válasza:

Medveállatkák

[link]

Mindenhol ott vannak, hihetetlen túlélők és aranyosak :)

2010. jún. 21. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!