Kinek mi a kedvenc állata? Miért?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 10:50
11/29 anonim válasza:
A macska, ezen belül a sajátom. Mert annyi szeretet kapok tőle, és adhatok neki. Nagyon szoros kapcsolatban vagyunk. Imádnivaló, szeretem simogatni, tök jó, mikor valami ízlik neki és látom, hogy elégedett. És okos is, hihetetlen, mennyiféleképp ki tudja fejezni, mit akar.
12/29 anonim válasza:
18.53-as vagyok. És neked melyik a kedvenc állatod és miért?
13/29 anonim válasza:
A kutya, mert egy kutyánál több szeretetet egyik állat sem tud adni. A kutya egy igazi társ:-)
14/29 anonim válasza:
A Leopárd! Gyönyörű állat és nagyon ügyes ragadozó, a nagymacskák közül csak ő tudja felvinni a fára az áldozatát a többi ragadozó ellen.
15/29 anonim válasza:
tengerimalac. mert nekem is van és imádom. aranyos, okos, édi-bédi:D
cica. mert az is van, gyerekkorom óta körülvesznek macskák. Aranyosak, szeretem simizni őket, hűségesek (la enyémek).
17/29 anonim válasza:
a pingvin. miért? mert az olyan cuki.:3
18/29 anonim válasza:
az őzek. mert olyan szépek, kecsesek és törékenyek. nekem mindig egy balett táncos jut róluk az eszembe.
19/29 anonim válasza:
A kutya és a víziteki,a kutya hűséges,szerető barát,aki sosem bántana.A víziteki pedig mert aranyos,ő sem tudna megbántani,és még csendes is:)Nekem két kutyám van meg egy pézsmateknős,mindhármukat nagyon szeretem!Ők a legmegértőbb barátaim!:)
20/29 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok dönteni, azért is írtam be, hogy ti mit szerettek...
Ha külön ki kell emelnem valamit, akkot farkas,koala,teknős,őz,jegesmaci,elefánt^^
Rengeteg... ;)
2010. máj. 7. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!