Öltetek már meg valamilyen állatot?
De kegyelemből is lehet állatot ölni! Amikor a nyuszink a lábam alá futott, még kicsi voltam, akkor szegénynek kitört a nyaka azt hiszem, és anyuékhoz sírva rohantam, hogy valami van a nyuszival. A földön feküdt és rugdalódzott, láttam, hogy nagyon szenved. Aztán annyit láttam, hogy anyuék mennek egy nagy késsel, aztán a vérfoltot a szőnyegemen, és annyira sírtunk öcsémmel, hogy az már ordítás volt. Most is sírva fakadtam, ahogy ezt leírtam és visszaemlékeztem. Rémálom, még rosszabb lehetett szüleimnek átélniük, megölni azt a szegény kis drága nyuszikát, még csak fél éves volt kb szegényke. :'(
Sosem fogom megbocsátani magamnak.
20/L
szúnyogot, legyet, hangyát, csigát (ha nem veszem észre és rálépek) de mást nem lenne szívem.
pont ma voltam egyik ismerősünknél, és ő tart vagy 30 nyulat. van egy csomó féle korú (3 napostól az 1-2 hónaposon át az 1-2 évesig) annyira aranyosak, hogy legszívesebben elhoztam volna egyet. eddig azt hittem, hogy hobbiból tartja, de kiderült, hogy levágják őket... :/
néztem egy nagyot :S
előző vagyok:
"toljam bele a fejét én is :)" ÉS EGY SZMÁJLI??????!!!!!!!
A ku.rva anyátokat! Lehet lepontozni, leszarom :S
Nem, de a puszta kezemmel segíteném a másvilágra, aki a szemem láttára próbálná meg! Mit élvezhet benne az az elmebeteg, degenerált barom, aki ilyet tesz?! A légy nem a kedvenc állatom, de él és élni akar, ahogyan én is, ezért többnyire csak kiterelem, ha beröppen a szobába.
Kérdező, kérlek, ne haragudj, de én is nagyon undorítónak találom, hogy mosolyogsz azon, amikor megfojtottál egy cicát. OK, hogy azt mondod, ma már nem tennél ilyet, de úgy tűnik, a legkevésbé sem bánod, hogy megtetted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!