Mi nemrég voltunk ott és be kell valljam jobbra számítottam... Egyrészt alig találtunk oda. Az állatoknak kicsi helyük van ami engem borzasztóan érintett. A büfé irtó pici és még drága is.
igazából az állatkert része még belefért az elfogatható részbe viszont a "vidámpark" nagyon nem tetszett ott max. a kicsi gyerekek érezhetik jól magukat. Nekem az egész olyan kihalt volt :/
egy kis pozitívum, hogy az állatok úgymond barátságosak voltak :)
A debreceni állatkert egybe van épülve az egykori vidámparkkal.
A vidámparknak szinte sehol nincs jövője, mert nem tud olyan ütemben fejleszteni amilyenben még versenyképes lehetne. (tudtommal az országban már csak a debreceni üzemel a régi formájában, a többi felszámolásra került)
A debreceni állatkert a maga nemében nem rossz, de nem messze van a nyíregyházi, ami nagyon elhomályosítja.
Ez nem szégyen, hiszen a nyíregyházi egymagában sokkal jobb és több mint a pesti, veszprémi, debreceni együttesen!
Két-három órás kikapcsolódásra jó a debreceni is, de egy napos programra csak a nyíregyházi az igazi, hozzá képest az összes többi: gagyi!
A debreceni állatkert a vidám parkkal együtt élvezetes kirándulás főleg gyerekekkel.
Jó a dodzsem, a kisvasút és van egy pár ipari műemlék-játék (a lovasforgót pl. Bécs szerette volna megvenni).
A közeljövőben kezdenek hozzá az állatkert felújításához, kibővítéséhez, úgyhogy lesz az még jobb is - és most sem rossz!
rengetegszer voltam már a debreceniben. jó, de nagyon hamar be lehet járni.
azzal vitatkoznék,amit felül írtak, hogy kis helyen tartják az állatokat, ellenben a nyíregyházi aztán milyen jó.
a debreceniben sok állatnak van nagy helye. talán 1-2 van,amit nem érettem,hogy miért olyan kicsi.
a nyíregyháziban viszont több tucat állat van borzasztó kicsike helyen. míg más állatok aránytalanul nagy helyet kapnak,addig sokan nyomorognak egy pici lyukban. (páva nem tudja a tollait kinyitni,annyi hely sincs. az egyik nagymacskafélének annyi hely volt, mint a szobám..az ocelot is egy picike lyukba volt bezárva.és sorolhatnám).
jobb a nyíregyházi,hogyha egész napos programot akarunk. ha egy pár órás is jó,akkor a debreceni. és az csendesebb is.
a vidámpark relatív. gyerekek szeretik, felnőtteknek max a dodzsem élvezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!