Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A barátnőm kutyája meghalt!...

A barátnőm kutyája meghalt! Mit tehetnék ellene hogy ne legyen annyira szomorú?

Figyelt kérdés

Láttam hogy sír az osztályba, persze direkt nem mentem oda(nem bunkóságból), majd felhívott a büfébe, és boldognak látszott, de éreztem hogy nem az, és megkérdeztem hogy mi a baj? ő mondta hogy meghalt a kutyája, és a másik kutyus szenved, és ezért elfogják altatni. Már majdnem én is ott elsírtam magam, hisz nagyon sajnálom az állatokat, és a barátnőmet is. Pláne hogy neki sem annyira rózsás a családi kapcsolata, lelkitársak vagyunk egymásnak a barátnőmmel! Azután még az anyja is ráadott hogy veszekedett vele. A barátnőmön látszik hogy kivan bukva már teljesen! Tehetnék valamit azért hogy ne legyen ennyire szomorú? =(

L/12 (tudom, fiatal vagyok, ő 14 éves, nem bukott, mielőtt még elkezdenétek ezt mondani)

2010. ápr. 19. 17:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bókot(?) :P

Nagyon sok részvétem a haverodnak! És szerintem elveszíteni egy állatot, egy és ugyanaz mint egy embert elveszíteni!

Holnap aztán kapni fogja belőlem a happy mealt :D

2010. ápr. 19. 18:13
 12/12 A kérdező kommentje:

18:13

És egy idősebb ember sokkal sokkal bölcsebb is! Jó látni, hogy te az értelmesebb idősebb emberből vagy, és nem abból, aki parasztosan beszél hogy "há jóvanmá' megdöglött oszt jóvan".

2010. ápr. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!