A barátnőm kutyája meghalt! Mit tehetnék ellene hogy ne legyen annyira szomorú?
Láttam hogy sír az osztályba, persze direkt nem mentem oda(nem bunkóságból), majd felhívott a büfébe, és boldognak látszott, de éreztem hogy nem az, és megkérdeztem hogy mi a baj? ő mondta hogy meghalt a kutyája, és a másik kutyus szenved, és ezért elfogják altatni. Már majdnem én is ott elsírtam magam, hisz nagyon sajnálom az állatokat, és a barátnőmet is. Pláne hogy neki sem annyira rózsás a családi kapcsolata, lelkitársak vagyunk egymásnak a barátnőmmel! Azután még az anyja is ráadott hogy veszekedett vele. A barátnőmön látszik hogy kivan bukva már teljesen! Tehetnék valamit azért hogy ne legyen ennyire szomorú? =(
L/12 (tudom, fiatal vagyok, ő 14 éves, nem bukott, mielőtt még elkezdenétek ezt mondani)
Köszönöm a bókot(?) :P
Nagyon sok részvétem a haverodnak! És szerintem elveszíteni egy állatot, egy és ugyanaz mint egy embert elveszíteni!
Holnap aztán kapni fogja belőlem a happy mealt :D
18:13
És egy idősebb ember sokkal sokkal bölcsebb is! Jó látni, hogy te az értelmesebb idősebb emberből vagy, és nem abból, aki parasztosan beszél hogy "há jóvanmá' megdöglött oszt jóvan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!