Nekem milyen háziállatot ajánlanátok?
Macska, vadászgörény. Utóbbiakat érdemes azért kivinni, nem kell napi rendszerességgel, de szeretnek kint lenni.
De fő kerdések:
Mennyi pénzed van rá?
Mennyi időd van rá?
Én is imádom a nyuszikat, de ilyen feltételekkel pont nem ajánlanám. Pont nem arról híresek, hogy emberbarátok, taníthatók, játszani lehet velük.. vannak köztük ilyenek, igen, de nem ez a jellemző. Plusz nem egyszerűek, 2 kell belőlük, min. 3 m2 és napi 6-8 óra kiengedés stb.stb.
Inkább macskát vegyél akkor vagy görényt, ahogy az első is írja. Egyik sem olyan játékos, mint egy kutya, de még talán ők a legmegfelelőbbek számodra.
Persze ha meg tudod teremteni nekik a szükséges feltételeket.
25-30 nál feljebb szánnák rá.
Görény azt nem hiszem,mert szomszédba tyúkok vannak és félek hogy a görény megöli őket. Macska az túl "egyszerű":) van más ötlet?
A görényt nem engedheted szabadon, mert nem jön vissza, ő nem kutya/macska, lakásban kell tartani, és érdemes ketrecbe zárni, ha nem vagy otthon. Ilyen feltételek mellett h szökne át a szomszédba?
Amúgy nem nagyon van. Vannak aranyos, különlegesebb állatok(pl süni) de olyan ami gazdiközpontú és tanítható, a macska görény repertoárnál kb kimerül
Arra jók, hogy cukik. De eléggé buták. Viszont h felkerültek a rágcsálók egyet valóban kifelejtettem a repertoárból. Patkányok!
Okosak, taníthatók, szeretik a gazdit, lehet velük játszani. Hörcsögök tengeri malacok is iszonyú cukik tudnak lenni, de ne várj tőlük magas intelligenciát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!