Anyósom megfeledkezett a disznóvágási hulladékról, ami tavasszal volt. Most a pakolásnál jutott eszébe, hogy abban a vödörben az van. Mit csináljak?
Hát nem tudom megbírnám e csinálni.Edzett nő vagyok, de ez brutál látvány és szag is lehet. Már a tudat kifordítja a gyomrom. A z udvarunkon nem áshatok gödröt.Egyrészt gyep, másrészt hétszentség a kutyák kiásnák, ha látnák megvan bontva a föld. Amíg nem votl gyep, folyton lyukat ástak, kerestek. Azóta mintha tudnák, nem szabad. Ez nem opció. Vigyem vmi erdőbe. Ááá, meglát valaki. Jajj...na meg ott mivel öblítem. Nem tudom.
Dögkutat megkérdezem. De mivel műanyag a vödör, hát nem hsizem. Jajj, szerintem 3 hétig csak kezet mosok..
én is hányok ha csak rágondolok mi lehet benne
dobd ki hadd hánnyanak a szeméttelepen ha kinyitják
Tudtommal ez veszélyes hulladéknak számít. Szerintem ne dobd a dögkútba, hanem érdeklődj, hogy ki foglalkozik állati eredetű veszélyes hulladék ártalmatlanításával.
Próbáld meg esetleg őket:
Biztos, hogy pénzbe fog kerülni elvitetni, de én inkább fizetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!