Milyrn állatot tartsak?
Figyelt kérdés
van 6kutysnk akijet nagyon imádok, sokat foglalkozok velük. van 1nyuszim, és 2tengerimalacom, velük is nagyon sokat foglalkozok. van egy cicám is, akivel szintén nagyon sokat foglalkozok, de szeretnék egy olyan állatot, amit monjuk lehet fésülgetni, meg ilyenek. :)2016. júl. 30. 10:40
11/17 anonim válasza:
Milyen nemű nyuszid van? Komolyan minden lehetőséggel kipróbáltátok? Nem volt jó ötlet!
Arra viszont továbbra sem válaszoltál, miből szűrted le, hogy nem viseli el a másikat, ill. hogy hogyan és leginkább meddig szoktattad őket össze.
12/17 A kérdező kommentje:
nem azt kértem, hogy kioktassatok. az én nyuszim teljesen boldog így. ben szereti a másik nyulakat kész. szeretik egymast a kutyákkal és a macskammal. neki ők a társai. és minjet is nagyon szeret.
2016. aug. 1. 10:10
13/17 anonim válasza:
Mi vagy te? Nyuszikkal suttogó? :DDDD
14/17 anonim válasza:
Senki sem oktat ki. Én megkérdeztem, hogy honnan tudod, hogy nem jön ki más nyuszikkal? Miből szűrted ezt le? Meddig próbálkoztál az összeszoktatással? Azért kérdezem, mert segíteni akarok. Ugyanis egy dolog, ha te azt látod, a nyuszid boldog és elfogadja fajtársnak a többi állatot vagy téged, de a nyuszik soha nem fogadnak el fajtársként semmi és senkit, csak másik nyulat. Azt nem cáfolom meg, hogy jól kijönnek egymással, mert ált. jól megvannak más állatokkal is, de az nem egyenlő a fajtárssal, amire egy ilyen állatnak igenis szüksége van, különben nem lehet teljes élete. A legtöbb ember ott rontja el, hogy rövid dieig próbálkozik és feladja vagy elválasztja ráccsal vagy akármivel a nyuszikat, mert fokozatosan akarja összeszoktatni őket. Vagy azt hiszi, ha kergetik egymást, harapnak és tépik egymás szőrét, akkor nem fogadják el a másikat és megintcsak feladják..
15/17 A kérdező kommentje:
5hónapon keresztül próbalkoztunk. mindegyikkel. de nem szokja meg. folyamatosan tépi, harapja. a földhöz szoritja a torkat. a kutyákkal és cicával összebujva alszank, nyalogatjak egymast játszanak.
2016. aug. 1. 14:13
16/17 anonim válasza:
Ez mutatja, hogy fajtárs kell neki: a többi állattal összebújva alszik és nyalogatja.
Amúgy a nyulak nem szorítják soha a másik torkát a földhöz. Haraphatja néha, tépi és kergeti meg párzó mozdulatokat végez, ami teljesen normális. Beleavatkoztatok az 5 hónap alatt? Elválasztottátok egymástól őket vagy ilyesmi?
17/17 anonim válasza:
Még valami: mennyi idős a nyuszid és milyen nemű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!