Milyen kistestű állatot tartsak?
Figyelt kérdés
Eddig mindössze csak egy tengerimalacom volt,az is már vagy 3-4 éve.Utánna nem akartam több állatot,mert akkor,kiskoromban nagyon megviselt a malacka elvesztése.Viszont most szeretnék valamilyen kis szeretgethető állatot (hörcsögnél nagyobbat),ami nem csap nagy zajt.Kutyám és macskám nem lehet,mert a szüleim allergiásak rájuk.2015. júl. 18. 15:57
1/7 anonim válasza:
Patkány lenne a legjobb választás, nagyon okos állat, nem büdös, kiválóan kézhez szokik.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát...aranyos állat,de anyám kidobna a házból a patkányommal együtt :))
2015. júl. 18. 16:18
3/7 piriiiii válasza:
Gekkó, bár az annyira nem szeretgethető.
Törpenyuszi. Nekem volt egy, imádtam.
4/7 A kérdező kommentje:
És nem büdös?
2015. júl. 18. 16:23
5/7 anonim válasza:
Nyuszi. Nem a nyuszi büdös, hanem az alom. Persze van szaga az állatnak, de az nem büdös. Szóval ha van tisztítva a ketrece, meg minden, akkor nem büdös. :) Persze, nem vagyok nyúltartó, de abban biztos vagyok hogy minden, csak nem büdös.
6/7 anonim válasza:
De lehet te a gekkóra értetted, vagy a patkányra, akkor bocsi. De én a nyuszit ajánlom. :))
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nyuszim lesz :) régebben gondolkoztam a nyuszin,csak a szüleim azt mondták hogy elég büdös állat :D
2015. júl. 18. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!