M-Botond kérdése:
Melyik a jobb háziállat? A kutya vagy a macska?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 21:11
11/17 A Tengerész válasza:
A korábbi válaszokból is látszik, hogy nincs egyértelmű válasz. Nekünk mindkettő van, mondjuk kertes házban elférnek és megférnek. A kutyával ezzel együtt foglalkozni kell, napi 2 hosszú séta plusz állandóan a nyomomban van, akit ez zavar ne tartson kutyát, csak lakásban tartani, ha valaki ezeket nem tudja neki megadni, én állatkínzásnak gondolom. Macska öntörvényű, csak akkor hízeleg ha ő akarja, erős egyéniség, de kiismerhető, sőt nekem volt olyan macskám is "aki" egészen kutyaként viselkedett, kísért, füttyszóra előjött, igaz ő választott engem. A mostani is kezes jószág, de pl behozza a szobába (önállóan kijáró macska)az egeret játszani, aztán ha az megdöglik megeszi a szőnyegen, de ha megszökik az egér és besuttyan a bútor mögé akkor szomorúan lemond róla, szóval az se feltétlen igaz, hogy "távoltartja" az egereket. Amúgy mindkét állat előbb-utóbb alkalmazkodik a szokásaidhoz ha eleget vagy velük.
12/17 anonim válasza:
sőt nekem volt olyan macskám is "aki" egészen kutyaként viselkedett,
---
Megharapta a postást? :-))
13/17 eMTé válasza:
Melyik a jobb étel, az osztriga, vagy a baracklekvár? A kérdésnek ebben a formában nincs semmi értelme, ugye? Az, hogy Neked melyiket érdemes tartani ha szeretnél egyet, nagyon sok tényezőtől függ.
14/17 anonim válasza:
A nagyobb termetű kutyák a jobbak!
Mert meglátod a szarát a fűben és nem lépsz bele!
De én akkor is jobban szeretem a macskákat!
16/17 anonim válasza:
hát a macska kevesebbet eszik a kutya többet igaz mindketten aranyosak,de a macska jobb mert kevesebb rá a költség ha kertes házba laksz legyen mindkettö mert a macska egeret fog és a kutya megfogja gazsibát ,amugy nem valoszinű hogy a macska elpártol csak akkor ha nem simogassák öt ha bakkcicárol van szo az elmegy vizitába de pár nap s visszajön
17/17 Játékos Gamer válasza:
A kutya sokal jobb látam vidit macska által majdnem meghalt az ember és ráadásul streamolt youtuben nézetek meg vidit youtubon: Sarakate Eye Scratch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!