Állandóan az jár az eszembe, mi van ha meghal a kutyám. Tehetnék ellene valamit?
Annyira rossz, hisz nekem ő az egyetlen, senki más nem tudná pótolni... olyan egyedi, és annyira aranyos amikor produkálja magát :')
de félek hogy ennek egyszer vége lesz, és többé már nem az a két szem fog rámnézni, ami eddig nézett. Nagyon rossz érzés, és ezeket a sorokat is sírva írtam meg. Tudnátok valami tippet adni, hogy ne járjon ennyit a fejembe?
Nagyon köszönöm a válaszokat, és akik elvesztették szeretett Kutyájukat, nagyon nagyon sok részvétem! Reméljük hogy még veletek van, csak már nem látjátok, ám vigyáznak rátok minden egyes lépéseteknél! Én is megkönnyeztem, pláne a 10:00 válaszolóén. Próbálom élvezni a vele töltött időt, és most 3 éves. Tervezzük hogy veszünk neki egy kislányt. Remélem nem akarják tenyészteni, mivel ha megkellene válnom 1 kölyöktől is, komolyan mondom én rosszúl érezném magam.
Eddig "csak" két házi kedvenckémet adtuk el(persze a beleegyezésem nélkül).. egy papagájt, és egy vadászgörit. Még ez is nagyon fáj, hisz nem tudom mi van velük =(
És mégegyszer nagyon nagyon köszi a válaszokat, és részvétem annak, aki elvesztette a Kutyáját!(megérdemlik a tiszteletet, és nagybetűvel írom a nevüket=))
10:00-es vagyok...
Köszönöm az együttérzést nektek...
A kérdezőnek írnám, hogy ne aggódjon, szerintem nagyon messze van az még, hogy elveszítsd a kutyusodat, hisz ahogy írtad, még csak 3 éves...
Látod én boldog 10 évet töltöttem el a legjobb társsal a világon és azért az szép idő...
Remélem neked még több időd is lesz arra, hogy élvezzétek egymást társaságát...
Amúgy...nem sokkal a kutyuskám halála után egyik éjjel vele álmodtam...hogy felébredt és újra a combomra téve a fejét napoztunk....Sajnos mikor felébredtem, rájöttem, hogy ez csak egy álom volt...de ott legalább újra velem volt...és remélem még lesz is:'(
Na de a lényeg, hogy tölts vele minél több időt...mert hidd el, nektek van még belőle bőven:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!