Vasárnap is olyan az állatkertek "hangulata", mint hétköznap?
Figyelt kérdés
Végre lenne holnap időm, hogy elmenjek az állatkertbe ( veszprémi ). Viszont félek, hogy ki lesz halva az egész és kevesen lesznek. Itt konkrétan nem az állatokra gondolok, mert azokat minden nap ugyanúgy kell gondozni, hanem az emberekre. Büfé, fagyis, jégkásás, ordibáló külföldi turisták és gyerekek, személyzet a madárházba, hogy be lehessen menni stb. Ilyenekre gondolok.2016. máj. 21. 18:10
1/3 anonim válasza:
Ha tömegbe szeretnél menni, akkor a vasárnap ideális, főleg ha még jó idő is lesz. Nem teljesen értem, miért jó ez neked, de nyilván ilyenkor mennek a legtöbben, úgy 2 órával a nyitás után már telt parkolóra és rengeteg emberre számíthatsz, ha ezt szereted.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok oda a tömegnyomorért, de azt se szeretem ha 500 méterenként látok egy embert. Tehát akkor lesznek jópáran, az a lényeg :)
2016. máj. 21. 18:44
3/3 scratty válasza:
nyugodtan jöhetsz hétköznap is, tavasztól őszig nyitva van minden, ilyenkor főleg osztálykirándulásokra jön sok gyerek, ezért nyitva vannak a büfék is, a madárházba is be tudsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!