Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatot ajánlotok?

Milyen állatot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsi mütyürgethető\kézben fogható kisállatot de anyukám nem engedi a rágcsálókat. Milyen állat szereti a babusgatást?

2016. ápr. 21. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Eredendően egyik állat sem szereti, csak van amelyiket hozzá lehet szoktatni, hogy ideig-óráig elviselje, de szeretni akkor sem fogja.

Ha a rágcsálók ki vannak zárva, akkor talán a macska az ami ha olyan a természete akkor igényli is, hogy simogatva legyen. Persze ha nem olyan -amit nem lehet előre tudni- akkor marad vele az együtt élés és a távolról valónézegetés, mert a simogatást kizárt, hogy elviselje.

2016. ápr. 21. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Vannak a macskáknál kisebb kutyák, ők szerintem jobban igénylik a nyúzást:) macska az macska őket nem lehet csak úgy egész nap ölelgetni.

De a kutyát mozgatni is kéne....

2016. ápr. 21. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nos, hivatalosan a nyúl nem rágcsáló szóval....
2016. ápr. 21. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyik állat sem "mütyürgetésre" való.
2016. ápr. 21. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Gekkó, esetleg kaméleon, agáma? Törpehörit sem enged? Vagy eszembe jutott még a süni! :) Nagyon édesek!

Az utólsó válaszolóval nem értek egyet... nyilván ha babusgatod az állatot akkor nem fog kínok között szenvedve visítani a kezedben. Ők is társas lények és nagyon jól tűrik, sőt igénylik is a simogatást és a törődést!

2016. ápr. 22. 08:56
 6/8 anonim ***** válasza:
előző! gekkó?? kaméleon?? nagy élmény lehet a hüllőket simogatni :D a süni az édes, de azt is érdekes lehet ölelgetni xd
2016. ápr. 22. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Képzeld lehet is őket! Azért ajánlottam mert én például imádtam velük foglalkozni. A gekkó és a kaméleon elmászkálgat rajtad, simizni is lehet igen, mellettük nem tudsz unatkozni. Nagyon mozgékonyak, érdekesek, aranyosak és (már amelyik úgy van szoktatva) babusgathatóak.
2016. ápr. 22. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem se engedte a patkányt, eluntam, bementem a városba, nyakamba tették, megvettem, aztán anyuci azóta ott kommunikál vele, mikor nem vagyok itthon. :D Bár ha fóbiás, akkor tényleg ne, meg a patkánynak mozgásigénye van, lehet idegbajt is kapna anyukád, ha szaladgálni körülötte. Meg a patkányra nem lehet rámondani, hogy nyugodt típusú állat, mert van amelyik tényleg nyugodtabb, van amelyik hiperaktívabb. Elüldögél az ölembe egy darabig, de mászik izeg-mozog, öngyilkos hajlamú is szerintem, mert minden olyan kábelt megtalál amit elér illetve próbálja megkajolni, de ezért is figyelem folyamatosan, tehát nem hagyom magára. A macska az amelyik képes magát "eladni", de az se sokáig, speciel engem az összes utál, pedig nem zavarom őket, meg nem is bántom. Olyanjuk van és elszaladnak, vagy nagyon ritkán nem szoktak. Kisebb termetű kutyáknál én azt vettem észre, hogy harapósabbak, de persze nevelés kérdése is. Nyúl esetleg, ahogy előttem is írták? Azt viszont nagyon kézhez kell szoktatni, nekünk van kisebb állományunk, tényleg nincsenek sokan, napi szinten bemegyünk hozzájuk, de nagyon félénkek, kaparnak összevissza. Törpenyúllal még nem volt tapasztalatom, de az ugye nem egy német óriás :D
2016. ápr. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!