Milyen állatot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy állatot aminek nincs sok igénye és a ketrece/terráriuma max 50x50 alapterületű.A válaszokat előre is köszönöm2014. aug. 6. 09:20
1/3 anonim válasza:
valamennyi igénye minden állatnak van
pl: étel, viz, takarítás, törődni is kell velük
a többi már csak plussz nekem 3 állatom vanés egyik sem túl igényes de igy is hetente 24 órát elvesznek az életem ből de állatmániás vagyok és ez nem zavar
ha úgy érzed hogy nem tudod neki elégszer biztosítania szeretetet, törődést akkor szerintem nem feltétlenül kell neked állat
az hogy szeretnél az nem minden
jól át kell gondolni mert ha nem jön össze mindenki rosszul jár
persze nem akarom elvenni a kedved Jó keresgélést !!! :)
2/3 A kérdező kommentje:
van sok állatom pl egy 2 éves staffordsire terrier-em.szóval tudom az alapvető igényeket.és azt elfelejtettem leírni hogy nem akarok hörcsögöt mert szerintem nagyon rondák és hangosak
2014. aug. 6. 10:47
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy állsz a nyulakkal, de jó választás lehet. Nem túl hangosak és iszonyúan cukik.:) Bár kicsit szélesebb ketrec kell, mint 50 cm, de a magassága nem kell, hogy túl nagy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!