Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hihetik e a háziállatok az...

Hihetik e a háziállatok az emberekre hogy valami istenfélék?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert van kutyánk, amikor beszélek szüleimmel furán néz, amikor kint edzek akkor is csak bambul, meg aki kutyus volt előttünk de már meghalt milyen xar lehetett már neki hogy ő látta hogy öreged megfele és meghal, az emberek körülötte meg még vígan elvannak
2010. márc. 30. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

a kérdésed tök értelmetlen.

és nem nem hisznek minket félisteneknek, és nem nem nézik szomorúan hogy mi nem öregszünk. attól hogy inteligensek még ilyen dolgokra nem terjed ki a gondolkodásuk ők ezt nemhogy nem tudják felfogni egyszerűen meg sem fordul ilyen gondolat a fejükben.

2010. márc. 30. 17:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért értelmetlen?
2010. márc. 30. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

A kutyák kb. egy 3-5 éves gyerek szintjén inteligensek. Egy ennyi idős gyerek még nem képes felfogni a múlandóságot. Ha a környezetéből valaki meghal, akkor nem érti meg, hogy az illető nem egyszerűen elment valahova, hanem végleg eltávozott. A gyerekek sokszor kérdezik az elhúnytakról, hogy hol vannak.

A kutyák ugyan ilyenek azzal a különbséggel, hogy ők nem tudnak kérdezni.

Csak egy példa: Amikor elpusztult az öreg kutyánk, akkor a kicsi velem volt. Amikor hazaértünk, azonnal keresni kezdte a barátját. Ennek már egy éve, mégis ha elhagzik az öreg neve, akkor a kicsi felpattan és keresni kezdi.

2010. márc. 30. 17:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát és ha most előtte lelőnek azt hiszi hogy csak szimplán fekszek?
2010. márc. 30. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Előző vagyok.

Tudom hogy furán hangzik, de a válasz igen. Azt hinné, hogy alszol. Idővel persze próbálna felkelteni, de nem fogná fel, hogy meghaltál.

2010. márc. 30. 17:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Na ennyivel is okosabb lettem, kössz:) de ez azért mégis gáz:D
2010. márc. 30. 17:56
 7/13 anonim válasza:
Amikor az unokatesóm dalmatája meghalt, az öregebb kutya odafeküdt a sírjára, és nyüszíteni kezdett :(
2010. márc. 30. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinné ezt,ez hatalmas tévedés. A friss hullának is van szaga,amit a kutya nagyon is érez,a test kihül,nem lélegzel stb. Ezeket egy kutya simán érzékeli,viszont istenfélének nem gondol mivel az isteneket az ember találta ki.
2010. márc. 30. 18:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát jah én is most kezdtem el kételkedni, mondjuk ha egy kutya elkapna egy nyulat és megenné azt hinné hogy nem halt meg? :D miközben már rég a gyomrában van
2010. márc. 30. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem csak azt érzik, ha már meghaltál, hanem azt is, hogy halodoklsz. Aki természetes halált hal (végelgyengülés) az utolsó pár órájában egy különleges szagot "áraszt" az izadtságával, amit csak az állatok éreznek, de az állatok közül sem mindegyik. Úgy tudom, hogy madarak, macskák és kutyák érzik ezt a szagot. És ha megérzik, akkor ösztönösen a haldokló közelében akarnak lenni.
2010. márc. 30. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!