Tényleg nem szeretik a fajtiszta csau-csau kutyák, ha túl sokat simogatják őket és foglalkoznak velük?
Mi most fogunk venni egy csau-csau kutyát és azt hallottam,hogy nem szeretik a "kényeztetést"....
Ez tényleg igaz???Nagyon kíváncsi vagyok rá!Én nagyon szeretem a csau-csau kutyákat.
Nekem volt csaum, és ne aggódj. Nekem eddig a legkedvesebb, legdrággább kutya volt a világon. Azóta is csak az a vágyam hogy egyszer újra legyen. :)
Nagyon szereti a szeretgetést. :) Annyi hogy nem ugrál fel rád és nem nyal teljesen körbe. :)
Nálunk az előszobába lefeküdt nyáron hűsölni, és egész nap fel sem kelt. Mi kerülgettük a kutyát :)))
Egyébként kérlek ne hari, de úgy kell mondani, hogy fajtatiszta. A kutya egy faj, vagyis még egy kóbor loncsos bozontos apja agár anyja tacskó kutyus is fajtiszta, a fajta pedig chow-chow...:)))))
Az előző vagyok.
A chow kicsit betegesebb,könnyebben elkapnak betegségeket, ezért fontos hogy mindig be legyen oltva.
A fésülést pedig kifejezetten szereti (amit kell is). Készülj fel védőszereléssel. :)
Hidd el nem fogod megbánni !!!
ÚÚÚgy irigyellek!! :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!