Állattenyésztésben jártasok! Ez igaz?
Mindegy, hogy kutya, ló, szarvasmarha, de maradjunk a kutyáknál.
Ha van egy kiváló vérvonallal és felmenőkkel rendelkező kölyök szuka kutya, amit ki is választanak továbbtenyésztésre, de később véletlen párzik egy keverékkel, de utódok nem lesznek, akkor az már nem alkalmas többé tenyésztésre?
Én laikus vagyok, de szerintem nem igaz.
Legalább is józan paraszti ésszel végiggondolva, attól, hogy keverék kölykei születtek, az a szuka még ugyanúgy kiváló vérvonalú szuka lesz, nem? A leendő kölykeiben az nem tesz kárt, hogy egyszer kihordott egy alom keveréket.
Ez hülyeség.
Ha egyszer véletlenül lefekszel egy négerrel, akkor azután csak néger gyerekeid lehetnek?
"Ha egy józan életű és egészséges fiatal családban beteges gyerek
születik, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy ez egy régi vidám buli visszhangja."
Még véletlenül sem az esetleges beteg felmenőké, ugye? :D
Én eddig olvastam a cikket, egynek jó volt, feldobta a napom :)
Szerintem ez valami vallásos iromány. Csak házastársaddal hálj, mert különben beteg gyerekeid lesznek...jah...minek a genetika.
Tanultam állatélettant és állattenyésztést is. Soha nem hallottam még erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!