Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért jó ezzel szívatni...

Miért jó ezzel szívatni bárkit is?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy kis brit rövidszőrű kiscicát. Vidékiek révén rájöttünk, hogy ilyet csaka fővárosban tudunk venni, ami biztosan fajtatiszta. Mivel 270 km-re lakunk a fővárostól, édesanyám nehezen szánta rá magát. Találtunk egy hirdetőt, 65 ezerért hirdette a gyönyörű szép kiscicákat. Telefonon már meg is beszéltünk, néztünk vonatot, úgy volt, hogy megyünk is holnap. Aztán valahogy rákerestem a képre google-lal, és több orosz oldalon is fent voltak a képek. Hát gondolhatjátok, hogy dobtam is egy hátast. Telefonban ő is előadta a meglepettet,hogy biztos valaki ellopta a képeit, de könyörgöm, ezek 2013-ban lettek felrakva küldött más képeket is, szülőkről is, de azok is fent vannak. De ez miért jó bárkinek is? Csak az utazás 20 ezer, plusz a macska. De nyilván ha felmegyünk és nem lesz kiscica, nem fizetünk, ha nem olyan mint a képen, akkor se fizetünk. Mit tudnak ezzel elérni, vagy mi a hasznuk? Egyszerűen nem tudok rájönni...
2015. dec. 8. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne ilyen helyről vegyél cicát, hanem igazi tenyésztőtől!

Nem tudom, ezt a 65 ezres cicát hol találtad, de gyanítom, hogy valamelyik apróhirdetős oldalon. Na ezek átverések.

A tenyésztőknek van honlapjuk, a kölykök árát nem írják ki soha, általában vannak kiállítási eredményeik is az állataiknak. Az pedig alapvető, hogy törzskönyvvel, papírokkal és szerződéssel együtt kapod a cicát, ami igazolja, hogy valóban fajtatiszta. Ilyen próbálj keresni.

Lehet, hogy egy picit drágább lesz, mint 65 ezer, de legalább nem vernek át, és tényleg azt kapod a pénzedért, amit szeretnél.

Ezért a cicáért ne utazzatok fel.

Itt nézz körül:

[link]

2015. dec. 8. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Becsületes tenyésztők is vannak. Tőlük vásárolj. A Birmanom 12 éves.
2015. dec. 8. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy úgy vannak vele, hogy ha már eddig eljöttél akkor hátha megveszed akkor is ha nem pont olyan? Nem értem én sem az ilyen barmokat, szomorú
2015. dec. 8. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, a kiscica. hu oldalon találtuk.

De ott például lett volna két brit cica, 50 ezerért, szállítással, Isztambulból. Hát persze, biztos igaz, mese-habbal...

2015. dec. 8. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kerüld el a kiscica.hu-t olyan messzire, ahogy csak lehet! Ott minden van pénzért, csak fajtatiszta macska nem...

Rendes tenyésztőtől vegyél macskát, van pár Magyarországon. A brit egy népszerű fajta, nem valami ritka keleti macska, hogy 4 darab van az egész kontinensen.

Ügyesen kiszűrted a szapis mocskot, ugyanilyen körültekintő legyél mindig! :)

Apróhirdetéses oldalakat elkerülni!

2015. dec. 8. 20:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Azóta már boldog tulajdonosa vagyok egy kiscicának, tenyészetből. Bárki venni szeretne, onnan vegye, megéri a pénzt. Egy egészséges szeretetbomba:)
2016. febr. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!