Mit csináljak ha szeretnék állatot de a szüleim nem engedik?
milyen messze lakik a két szülő? nem megoldhato, hogy a két hét között viszed magaddal a jòszàgot? mert így én se engedném. egyreszt labilis vagy, hogy mit szeretnél, másrészt 1 hétre elmesz, addig meg kinlodjon vele a szülő? olyat válassz amit tudsz vinni magaddal.. am szerintem a tengerimalac és a nyuszi nem olyan rossz.. vagy sün.
a macska meg valószínűleg azért tűnt el, mert egy hétig szartak rá, és inkább máshova ment ahol kap szeretet és kaját egész héten.. szóval én kutyát és macskat akkor kérnék, ha vele vagyok mindig, nem passzolom le minden 2. héten..
ha mondjuk 120as ketrecben tartod, és gyakran kiveszed, szerintem nem börtön.
de mondom függ a tavolsagtol. ha pár utcara laknak simán at tudod vinni amikor a másik szulonel vagy :)
A macska jutifalatos módszerekkel szinte mindenre megtanítható amire egy kutya, igaz több munka, de nagy buli. (Kutyát is macskát is tanítottam.).
Néhány macska apportírozni is szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!