Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik az állatok az...

Miért szeretik az állatok az embert?

Figyelt kérdés
Ez alatt persze nem minden állatot értek, csak az intelligensebbeket, pl kutya, macska... a kutyám rettenetesen utál minden más állatot, verebeket, macskát, sünt, de engem nagyon szeret! Valahonnan tudják, hogy az ember más? Miért van ez?
2010. márc. 19. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudják. Erre tenyésztették. Ösztönösen jobban kötődnek az emberhez, mint a többi állathoz.
2010. márc. 19. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, elsősorban te nagyobb vagy nála... Megsimogatod, adsz neki enni, beszélgetsz vele és szereted. Ő ezt érzi.

És téged minden nap lát.

Illetve a madarak, kisebb állatok ellen benne van az ösztön, hogy levadássza őket de az embert nem bántja, csak ha védeni akarja magát.

2010. márc. 19. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A többi állat nem ad nekik enni, nem gondozza, nem játszik vele, nem dögönyözi, nem szeretgeti!
2010. márc. 19. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
én is gondoltam ezekre, de akkor is fura, hogy az embert alapból máshogy kezelik! barátságosabbak velünk
2010. márc. 19. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megfigyeled, egy szocializálatlan (netán utcán felnőtt kutyus) nem olyan barátságos, mint a többiek.

Ők félnek, néha agresszívak is, tehát nem szeretik az embereket.

Szerintem nevelés és szocializáció kérdése. Ha pici korától emberek veszik körül, szeretgetik, akkor nincs oka nem szeretni az embereket.

18/L

2010. márc. 19. 20:51
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat, felpontoztam mindenkit :)
2010. márc. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!