a rókák aranyosak, és hülyeségnek tartom, hogy lövik őket. oké, tudom, h elszaporodtak meg "kártékonyak"
2010. márc. 13. 12:04
12/19 anonim válasza:
Igen, de csak úgy vaktában lövöldözni tilos őket! Engedély kell ahhoz is! Nem vagyok vadász, de tudom, hogy engedély nélkül vadállatra nem szabad lövöldözni!
2010. márc. 13. 12:05
13/19 anonim válasza:
Apukám és bátyám is vadász, van benne jártasságom. Eddíg a természetvédők kiharcolták h megmaradjanak a rókák, de mióta bejárnak a falvakba is és köztudottan rengeteg betegséset terjesztenek azóta már nem korlátozzák a vadászatukat.
De azért abba is belegondolhatnál hogy most mennyi kisnyulat, fácánt és más állatot óvnak meg azzal hogy kilövik.
2010. márc. 13. 12:08
14/19 anonim válasza:
Utolsó! És arra nem gondolsz, hogy hány tigrist, orrszarvút, leopárdot, stb védhetnénk meg ha pár embert kilőnénk? Szegény rókákat csak azért pusztítják, mert éhesek és nem akarnak éhen pusztulni! A tigrisekre nem gondol senki? A nyuszikra meg igen, mert jön a csúnya róka és megeszi? És a tigris? Azt ki sajnálja, amikor a pár 100 példányból is folyamatosan lövik ki őket a vadászok? Szóval az az érv, hogy védjük meg a nyuszikat... A nyulakat is az embertől kell félteni, nem a rókától!
2010. márc. 13. 14:01
15/19 anonim válasza:
14:01! Sajnálom őket is, de az ellen nem tudok semmit tenni hogy kilőjék az orrszarvúkat, tigriseket, bálnákat stb, viszont itt igen. És rettentően utálom ha valakinek csak a szája nagy, de nem tesz semmit. Állatvédő, mi?
2010. márc. 13. 14:07
16/19 anonim válasza:
Én vagyok álszent, amikor a te családtagjaid vadászok???? A bálnát sajnálod, a rókát nem? Ha olyan helyen élnétek, ahol a bálnavadászat a "menő", akkor a drága családod nem rókára vadászna,a bálnákat gyilkolná! Akkor ki az álszent?
2010. márc. 13. 14:19
17/19 anonim válasza:
Ezzel nem értek egyet. A vadászoknak, az igazi vadászoknak nagyon fontos szerepük van.
Nem menőségből lövik ki a rókákat, hanem mert egyszerűen annyira szapora állatok, hogy muszáj velük valamit csinálni. És ez nem is probléma, ha ezt gyorsan és kíméletesen teszik.
Egyszerűen nem értem, hogy lehet ezt menő dolognak hinni.
Attól mert vadász valaki, szeretheti az állatokat. Munkájuk nagyon hasznos. ÉS itt most nem a hobbivadászokra és az önjelölt vadászpalántákra gondolok.
2010. márc. 13. 17:25
18/19 anonim válasza:
Nagyon örülnék ha nem szidnád a családom úgy, hogy azt sem tudod ki vagyok! Ennyi miatt elítélni valakit... Gratulálok, IQ-bajnok! Előbb fel kéne nőni, megérteni a dolgot és aztán szidni idegeneket!
2010. márc. 13. 18:50
19/19 anonim válasza:
A vadászok azért lövik ki a rókákat, hogy ne fogják meg a nyulat és a fácánt. Magyarán, hogy nekik több maradjon, ennyi. Semmi magasztos cél, csak állatok lövöldözése, hogy aztán még többet lehessen lelőni.
Élve fogó csapdát próbálhatsz vadászoktól is szerezni, de ha van a közelben állatvédő szervezet, őket is megkérdeztheted. (macskák befogásáohoz szerintem gyakran használnak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!