Ez milyen kigyó? (kép lent)
Sziasztok ezt a kigyót találtam az udvaron,nem szokott lenni kigyó a környéken csak kint az erdőbe(falun lakok).Nemtudom milyen kigyó kerestem a googleban de nem kaptam. Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem ez itt nem védett megnyugtatlak,Erdélyben lakok és itt nem védett sőt itt minden vadállat elvan terjedve(medve,kigyó) és a legközelebbi jó korház is vagy 50km re van.A hetekbe történt hogy a szomszédba egy 2 méteres vipera megölt vagy 5 tyúkot mivel a tyúkok azt hitték valami giliszta :D
Mondok még egy sztorit igaz ez már medvés nem kigyós(kedvem lett mesélni bocsi:D),szóval ez tavaly történt egyik éjszaka bejött a faluba egy medve és bement egy istálóba ahonnan "kilopott egy tehenet" szóval vannak durva dolgok :/
A dologban csak annyi a vicces, hogy a legnagyobb vipera faj, a gaboni vipera is csak egy méter hosszúra nő legfeljebb.(Afrikában él)
A Kárpát-medencében élő viperák 60 centi körül vannak és nyilván megöli a tyúkokat, ha egyszer megtámadják. De te nem vagy tyúk, rád nem veszélyes, sőt kifejezetten hasznos állatok, sok egeret, pockot, patkányt elpusztítanak(ez a siklókra is igaz).
aranyos kigyó?
van 1 kérdésem hozzád....láttál-e már tehenet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!