Háziállatot szeretnék, melyik a megfelelő?
A 25 cm mélység bármilyen ketrecben tartott állat számára kicsi. A 55 cm hosszúsággal is ez a helyzet, és direkt napfényre semmilyen állat elhelyezése sem való. A 25*70-es helyre viszont készíttethetsz egy csudajó akváriumot. (A méretre készített akvárium sem drágább a boltinál, ettől nem kell megijedni.) Pénztárcádhoz mérten először lehet "fapados", és ha van 1-2 ezer forintod, mindig fejlesztheted. 70 cm hosszú helyen már egészen sokféle halat tarthatsz. Tudom, a halat nem lehet kézbe fogni, de azt írtad, ez nem is feltétel. És órákig el lehet nézegetni őket. Nekem is van egy 75*25-ös akváriumom, szóval majdnem pont ez a méret, és nagyon szeretem.
Szerintem törpehörcsögben akkor gondolkozz, ha egy szekrényen fel tudsz szabadítani egy polcot, ami min. 80*35-ös (nem napfényes). Szóval "külön hely" nem kell, ha van olyan "szabvány" méretű polcos szekrényed, ami 90 hosszú és 36-38 széles. Nincs ilyen, de ragaszkodnál a törpehörcsöghoz, akkor a 25*70-es helyet válaszd, de legyen benne teljes emelet (legjobb, ha barkácsolsz). És a bolti ketreceket is felejtsd el, drágák és a legtöbbje alkalmatlan hörcsögtartásra (én tolóajtós terráriumot készíttettem méretre, olcsóbb volt, mint egy hasonló méretű ketrec lett volna). De számolj vele, hogy nagyon nehéz lesz berendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!