Hogy lehetnek ilyen emberek?! Ezek semmibe veszik az orvosi esküt?
Szerintem semmit nem érne, ha feljelenteném...a kutyusunkat úgy sem hozza vissza.
Amúgy nagyon sokan panaszkodtak már rá. Elvileg kisállat orvos is lenne, de nem is ért a dologhoz. A macskámról nem tudta megállapítani, hogy elvetélt és azért vérzis és beteg annyira....
Az egyik ismerősömnek a Mopsz kutyusát, félrekezelte és szegény kutya megvakult az egyik szemére, a másikat úgy mentették meg egy állatklinikán.
Borzasztó.... mivel ő az egyetlen állatorvos a városban mindneki odaviszi a kisállatait és eszméletlen pénzeket lehúz az emberektől...undorító!!!
Hát nagyon sajnálom. Tudom mit érzel. Nekem ma 4 hónapja hogy meghat a macskám. Először az itteni egyetlen állatorvos, akit 2 napig kellett keresnem, várni rá órákat végül nem is jó antibiotikumot adott neki és nem is jól diagnoztizálta. Aztán irány Debrecenben állatklinika. Ott helyrejött, belekerült 30000 ft-ba, majd rá egy héttel kezdett lebénulni és elaltattam egy másik állatdokival. :( Azóta se tudtam túltenni magam rajta, egyre depressziósabb vagyok. 10 év sok idő és hihetetlen szoros kapcsolat tud kialakulni macska/kutya-ember között.
Szóval elég sok balf@sz állatorvosunk van sajnos. Részben mert kevesen vannak, ugyanis az állam pénzén tanított tanoncok mennek külföldre. Én nem engedném hogy ezt tegyék .
Igen, hát ugye attól, hogy orvos, még se szent, se szakértő nem lesz valaki, ahhoz akarni is kell.
Másrészről azért ti se tettetek meg mindent. Hívtam én már ki 100km-ről este 10kor orvost. Baromi drága volt, de a lényeg, hogy nincs olyan, hogy csak egy orvos létezik, csak akarni kell másikat keresni. Éshát a minőségnek ugye ára van...
Ha ez az orvos a területi állatorvos (hatósági állatorvos), akkor a jegyzőnél lehet panaszt tenni. Tedd meg és egyben bátoríts mindenkit ugyanerre, akinek bármit félrekezelt, vagy nem volt hajlandó megvizsgálni! Ha elegendő panasz érkezik, kötelesek (egynél is kellene, de hát Mo-n élünk) kivizsgálni, sőt, indokolt esetben másik orvossal szerződést kötni. Legalábbis én ilyen álomvilágban élek :=(. Legrosszabb esetben a jegyző hivatalból elirányít a megfelelő hatósághoz.
Rettenetesen sajnálom, ami a kutyátokkal történt, de azt kell mondjam, mi is vittük már több mint 60 km-re a kutyánkat, mert Karácsony este más orvos nem volt hajlandó megvizsgálni. Felháborító, hogy egy állatorvos elutasíthatja a segélykéréseteket, de ha mégis megtörténik, nekünk, gazdáknak kell addig menni, telefonálni, míg valaki más megvizsgálja a kedvencet.
Köszönöm a tanácsokat és az együtt érzést:(
Ismerem a városi aljegyzőt. Neki is tehetek panaszt?
Most már érdeklődök a közelebbi városokban hol van megfelelő állatorvos aki lelkiismeretesen végzi a munkáját és ha bármi baj lesz valamelyik kis állatommal neki fogok szólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!