Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam fel a témát?

Hogyan hozzam fel a témát?

Figyelt kérdés
sziasztok! idén tavasszal sajnos 15évesen lekellet altatni a kutyusomat, beteg is volt szegényem. Szoba kutya volt, a család kedvence, de velem volt állandóan, hozzám kötődött inkább. Fél év után úgy érzem, hogy készen állok egy 4 lábú kis társra, viszont van egy kis bibi... anyum bejelentette, hogy terhes és így hallani sem akar kutyáról a házban. Nagyon hiányzik a kiskutyám, és szeretnék "tovább lépni". Anyumékkal nem nagyon jó a kapcsolatunk, amikor itthon vagyok akkor is általában félre vonulok (régebben mindig a kiskutyámmal). Hogyan hozzam fel a témát, hogy igenis szeretnék egy kis padlócirkáló társat?? 17/l
2015. aug. 16. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom, tanulsz. Tehát sokkal kevesebbet vagy otthon, mint távol. Így Az édesanyád lesz időben többet a kutyával. Ha ő nem akarja, akkor nem tudsz mit tenni. At egy dolog, hogy sok családban van kutya és csecsemő. De a te anyukád úgy látszik, nem ebbe a kategóriába tartozik.
2015. aug. 16. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Átérezlek az én anyukám is most terhes nekünk 3 kutyánk van de csak az egyik él velünk bent a házban, mostanában valamikor költözünk új helyre és azt mondta hogy csakis az udvaron..ami érthető a szőr és a betegségek miatt mivel a babák immunrendszere sokkal gyengébb..szóval ha nincs udvarotok akkor nincs rá nagyon esély..vagy ha már kiskorában megtanítod neki hogy a babaszoba tiltott terület! Sok sikert!
2015. aug. 16. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
ÉN, mondanám, hogy van gyerekük, ott vagy te.Nem te vagy terhes, viszont magányos az vagy. És szeretnél egy kutyát. Ha azt mondja nem, akkor macskát mondasz. Ha arra is nemet mond, akkor azt mondod vagy a macskába, vagy a kutyába, vagy egy PATKÁNYBA kell beleegyeznie. (Nekem patkányom volt, és nagyon okosak ám!) Szia! #3
2015. aug. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!