Félsz az egerektől és a patkányoktól? És ha igen, miért?
Volt pár egerem is egy akváriumban, azok meg olyanok mint a majmok, másznak mindenhova. Azok is megesznek mindent, csak azokkal az volt a gond, hogy szaporodtak. 4db volt előszőr, 3 hónap mulva lett 40db :) Aztán elkezdtem hordani őket az állakereskedésbe. Aztán komolyan két hetente mindig legalább 10-el lett több.
Aztán szétrágták az aksi tetejét, az egyik egér kiszabadult a lakásban, nagyon nehezen sikerült egy halas hálóval megfognom :)
Aztán bemérgesedtem és elvittem mindet az állatoshoz :) Szóval az egerekről ennyit, az már nincs egy sem.
Egyébként meg van egy patkányom is, őt nagyon szeretem.
Édes ahogy elveszi a kaját, olyan kis mohó.
Már elég dagi is :)
Előző,
szóval nem félek az ilyen kis háziállatoktól, de pl egy szabadban lévő patkány az elég nagyot tud harapni.
Nincs emberhez szoktatva.
Én, mint egér és patkánytartó, egyszerűen imádom őket. Míg egy hörcsög harap, addig a patkány gondoskodó.
számszerint:
12 csuklyás és négy laborpatkányom,
45 fehér, fekete, barna egerem van.
kalitkába, akváriumba tartom őket, de majdnem minddel foglalkozom naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!