3cica,1teknős,1sün sok lenne egy embernek?
van 3 cicám(1 kisebb és 2 idősebb, közel a 10 évhez)
most veszek a héten egy kis vízi teknőst. még szeretnék a közeljövőben egy sünit is. ez már sok lenne?felelősnek tartom magam, de mit gondolnának az emberek, hogy gyűjtöm az állatokat?
persze nem rögtön a sünit de még a nyáron szeretném azt is.
ez nem lenne túlzás?
szerintem nem. tipikusan nem olyan állatok, akik annyira igénylik a társaságod :D
nekem egyszerre volt 5 macskám, 1 kutyám, 2 mongolegerem, 1 patkányom, 1 fehér egerem, 1 zebrapintyem, és 1 gould amandinám. nah itt már voltak gondok :D de szerencsére sok időm volt, és mindenkivel tudtam foglalkozni :)
"mit gondolnának az emberek" - kit érdekel????
5 állat még különben sem állatgyűjtés
Ha tudsz nekik elég zavarásmentes helyet biztosítani, ki tudod elégíteni a fajspecifikus igényeiket, és lesz időd gondozni őket és törődni velük, akkor miért ne?
(Nekem 2 macskám, 2 hörcsögöm, 2 papagájom és 40 halam van, de én is tervezek még egy hörcsögöt. Nem tartom kórosnak, igaz, sok időt töltök a gondozásukkal, de egyáltalán nem fáradság, és szeretek velük foglalkozni - pl. egy kis akvárium- / terráriumtisztítás számomra nem munka, hanem kikapcsolódás stb.) Kinek mi köze hozzá??? Mindenki gondol, amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!