Szerintetek normális ez az ember?
Van egy ismerősöm, aki rajong az állatokért (én is szeretem őket), ha tehetné minden állatot megmentene. Önkéntes és valóban rengeteget tesz értük. Sokat beszélgettem vele.
Elmondása szerint ő azért nem hisz már Istenben és vált ateistává, mert azt a sok állatok ellen elkövetett szörnyűséget, amit életében látott, nem tudja megemészteni, nem tudja túltenni magát rajta. Ez azért nem túlzás?
Szerintem az a túlzás, hogy valaki képes rávenni több száz embert az öngyilkosságra, mindössze isten akaratából adódóan. Gyerekeket, felnőtteket egyaránt.
Én is ateista vagyok, undorodom a bigott vallásos emberektől, akik szerint egy ártatlan gyermek erőszakos halála is isten akarata.
Igazán jó ember lehet. Aki az állatokat szereti rossz ember nem lehet. Mondd mit jelent az , hogy normális ? Mindenkinek vannak gyengéi, bogarai. Neki az állatok. Ez szép eszme, h megszeretné mentei őket. Még nemesebb, hogy sokat tesz értük. Helyedben felnéznék rá.
Mindenki abban hisz, amiben akar. Igaz, ami igaz az állatoknak nem leányálom az életük : a vadonban egymást vadásszák le, tanyákon mi vadásszuk le őket . Velük tényleg kics*szett a sors.
Érthető az ismerősöd hozásállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!