Ha egy cicának megreped a bordája, mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Nem az én cicám, sőt senkié. Most csak általánossága kérdem,hogy az állatorvos mit csinál vele? Beköti? vagy mi?2015. jún. 22. 12:05
1/6 anonim válasza:
A te cicád, ne nézz minket hülyének.
Állatorvos tudja rá a választ.
2/6 anonim válasza:
Állatorvoshoz kell vinni, aki megröntgenezi, hogy megállapítsa, pontosan milyen sérülései vannak.
Ha "csak" bordarepedés, azzal sokmindent nem tud tenni, összeforr magától, de egy ideig célszerű lakásban tartani, kímélő életmód mellett.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is állatorvoshoz kell vinni, de óvatosan nehogy belepusztuljon, egy újabb törésbe.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Ne aggódjatok, mondom nem történt ilyen! Egy történetet írok, amibe egy cicának megreped 2 bordája, és hogy valóságos legyen, megkérdeztem! Nagyon köszi a válaszokat kivéve az elsőt. Ne trollkodj. xD
2015. jún. 22. 17:18
6/6 A kérdező kommentje:
az elsőnek még annyit, hogy tényleg nem az én cicám és am. ha az enyém lenne, akkor már az állatkórházba lenne a macska, én pedig a sürgősségin, mert szívrohamot kapnék ha ilyen történne!
2015. jún. 22. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!