Milyen név lenne jó egy cicának?
A googleba beíród hogy cica nevek, és kiad egy csomót. De szerintem nem így kéne nevet adni neki. Előbb néz meg a cicát, és ahogy ránézel rögtön beugrik majd egy név ami igencsak találó lesz.
Az én macskámat egyébként Banzájnak hívják.
Tudod miért? Mert bár kis félős, de baromi kíváncsi kismacska volt amikor hozzánk került. AZ első amit csinált, hogy próbált felugrani a konyha pultra, de még annyira kicsike volt, hogy nem tudott felugrani, de sikeresen fejjel előre belelandolt a konyhaszekrénybe. Na innen jött a neve..
Én a cicámat Bogárnak hívtam, mert fekete és csillogó zöld a szeme.
A párom munkahelyén van idők óta egy cica, akinek minden kérdés és gondolkozás nélkül Garfield lett a neve. Mostanában van ott kettő új cica, az egyik Pamacs, mert hatalmas bundája van, a másik Puszedli, ő róla valamilyen oknál fogva ez jutott eszembe, fekete cica egy hatalmas fehér nyakkendővel, és a farka végéből is 5 cm kb ami fehér :)
Tehát tényleg az lesz amit sokan írnak, hogy ránézel és megtudod milyen nevet akarsz neki adni :)
Nekem vörös-fehér macskám volt, Brendonnak hívták.
Volt egy szürke házicicám,aki Merci volt, mert mikor hoztam haza majdnem elcsapott minket egy Mercedes, és amikor itthon meséltem, hogy mi történt a Mercire felkapta a fejét :) Merci első almában pedig lett egy Flóra, mert a kiscica imádta a virágokat :)
Most kivételesen előre kerestem még egy meg nem született cicának nevet, de ha más ugrik be először, akkor nem ezt kapja.
A mostani gondolt nevek, tekintettel, arra hogy nem tudjuk a nemét
Timoti
Shiva -fiú nevek
Illetve, Sheba,Mia. De ezt majd a cica stílusa, személyisége stb. Dönti el.
Nekünk 4 lány cicánk van:
Mirci
Micu
Lizi
és Julika/Zsülike ki hogy hívja :'D
ezeken kívül a Bajszit ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!