Dinoszauruszok élhetnek titkos laborokban?
Dinoszauruszok az én kertemben is élnek. Az egyik fészket rakott a teraszra is és minden nap hozza a pókokat, rovarokat meg egyéb csúszómászó állatkákat a fiókáinak. Három van neki és mindig olyan aranyosan tátognak, amikor meghallják már a felnőtt hangját. :D Csak ha kimennék megnézni, akkor nem mer odarepülni, pedig nem szoktam bántani. Olyankor mindig vár a körtefán és engem figyel. :D Néha olyankor még mozog a kaja a szájában.
Tegnap bejött egy macska és arra mentem ki, hogy kergeti el. Repült utána a macska meg csak futott előre.
Ahm...szerintem cukik.
Egyébként a Jurassic World mosasaurusának rejtélye megoldva annak, aki már látta a filmet. Azért lett ilyen nagy, hogy meg tudja enni az i.rexet. Ha kisebb lett volna, nem mutatt volna annyira "szenzációsan" amikor magával húzza a mélybe.
(Persze megoldhatták volna úgy, hogy csinálnak több normál méretű mosasaurust és azok tépik szét, miután a t.rex belelöki a medencébe.)
De sebaj, a filmben elmondták, hogy ezek nem igazi őslények, hanem Wu kreaálmányai. A Mosasaurust nagyra csinálták, mert mindenkinek a méret a lényeg.
Habár ha mindenki ennyire méretmániás, akkor hova tűntek az igazi óriások? Pl. a Brachiosaurus. Az eredeti parkban volt. Vagy az nem elég vérszomjas,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!