Szerinted "ő" aranyos? (kép)
2010. febr. 28. 15:28
21/29 anonim válasza:
Hm aranyos :) de igazat adok az elöttem szólónak.
Ugye nem fogtátok meg kézzel?
22/29 A kérdező kommentje:
Nem, egy ilyen merítőhálóval "vadásztuk le", mert hallottam arról, hogy mindenféle betegséget terjeszt... meg különben is, féltem, hogy hátha megharap. :D De muszáj volt lefotóznom :))
2010. febr. 28. 16:20
23/29 anonim válasza:
Szerintem az! Aranyos. De én nem merném megfogni. Ők nem bántanak?
24/29 anonim válasza:
én is denevérnek tippelem..
Minden állatfaj a maga fajtájában bírálandó...
Én nem ismerem a denevéreket, így ítélni sem tudom aranyos-e,bár miért ne lenne az...
azonban mint állatbarát, nem mondom hogy nem szép, mert ha pl. ő nézne bennünket,embereket, a saját ítélőképességével, vajon milyennek látna? aranyosnak, szépnek, vagy félelmetesnek?
Szerintem ezt így kellene megítélni...és így kellene bánni is az állatokkal.
25/29 anonim válasza:
Az anyja szerint biztos aranyos. Szeretem az állatokat, de nem tudom egy denevérre azt mondani őszintén, hogy az.
26/29 anonim válasza:
Egyszer, még általános iskolás koromban mi is találtunk az egyik ház falán egy denevért az osztálytársaimmal. "Beható tanulmányozás" után természetesen mi is elengedtük szerencsétlent. Az is aranyos volt, akárcsak "ő".
27/29 anonim válasza:
imdáom az állatokat !!!!(L)(L)(L)
őt is :D
szal tök are(H)
amúgy tudtátok h a kiséállatok rengeteget segítenek depresszió esetén ? :)
csodásak a legcsodálatosabbak :D
29/29 anonim válasza:
Nagyon édes, csak nem tudtam mi ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!