Van olyan állat amelyik megeszi a patkányt, vagy megfojtja vagy mindegy csak tűnjön el?!
az én egyik macskám megfogja őket, de nem eszi meg, hanem csak hazahozza és leteszi az ajtó elé. néha akkorákat hoz, hogy már féltem, szinte akkora a patkány mint a macska.. nagyon durva
de itt is van szántóföld, kukoricás, lucerna, tápok a szomszédban szerintem amiatt.
nekünk volt fából készült patkányfogónk, ebbe belemászik a patkány és lecsapódik és bezárja őt. szándékosan nem mérget vagy ragacsot tettünk ki, nehogy a macska menjen bele. és addig elzártuk a macskát amúgy is, amíg ki volt rakva a fogó
a lényeg, hogy ebből a fa ládikóból pár óra alatt kirágja magát a patkány..
amiket megfogtunk egy hordóba engedtük ki és ott öltük meg. ez van, én is sajnálom őket, de ne felejtsük el, hogy milyen betegségeket terjesztenek és a kisebb állatokat tényleg megölik.és nagyon hamar felszapodonak, hogyha van elég táplálék és hely..
amiket te találtál döglötten valószínű valameelyik szomszéd macska műve. de mivel ott a kutya nem hiszem hogy nagyon átmernek merészkedni
Koszi a válaszokat.
Hat az a gond h mar van egy kutya kint. O vigyáz a területre. Nekunk állatok nincs kint,semmi csak gyulolcs es zöldség. Bar nem hinnem h a patkány mé eszi a salátát mert most meg csak az van. Nekem Labradorom van kint. Kergeti őket.. De nem fogja meg.. A macskakat meg nem birja.. Mar probaltam.. Mivel mar "öreg kutya" igy nem is fogad el mast.. :( ezert akartam mast. A szomszéd macskajat majd szet tépte.. Ezert akartam volna valami mas állatot,sas vagy ilyesmire is gondoltam,vagy bagoly..mondtak a sünit is..de azt sajnálnám..feltenem.
Szerezz be bagoly költőládát. MME-nél kapható ilyen.
Kiteszed, hamar megtalálják, decemberben bele is fészkelnek. Nem lesz ott többé patkány és a kutya se eszi meg a mérget. Ezt hívják biológiai védekezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!